Négyszer gyorsabban bővül az online kiskereskedelem az átlagosnál

Négyszer gyorsabban bővül az online kiskereskedelem az átlagosnál
2018. november 22.

Globálisan az online kiskereskedelem forgalma négyszer gyorsabban bővül a hagyományos, offline kereskedelemnél, és évente közel egyötödével bővül majd a jövőben Az elkövetkező pár évben az európai piacokon a napi fogyasztási cikkek (FMCG) e-kereskedelmét a munka–magánélet változó dinamikája, a sűrűbben lakott területek és a praktikum iránti fogyasztói igény hajtja majd, derül ki a Nielsen piackutató legújabb riportjából.

Elindult az első magyar online üzleti közösség

Elindult az első magyar online üzleti közösség
2018. november 21.

A Brillit.com vállalkozások ezreit kapcsolja össze, akik a most bemutatott weboldalon keresztül másodpercek alatt kérhetnek egymásról árajánlatokat, és az üzleti kapcsolat létrejötte előtt láthatják a leendő partnerről mások által írt véleményeket is. Az első magyar online üzleti közösség elsőként a dél-alföldi régióban érhető el, de a tesztidőszakot követően országszerte segítik majd a vállalkozókat. Szolgáltatásaik többsége ingyenesen használható bármely cég számára függetlenül típustól vagy mérettől.

Megújul a Vodafone

2018. december 5.

A Vodafone Csoport nyilvánosságra hozta 2019. évi ‘Global Trends Report felmérésének eredményét, amely az ügyfélközpontúságot, az etikus viselkedést, és a mesterséges intelligencia alkalmazását emeli ki.