A téma nemzetközi sztárszakértőivel megrendezett eszmecsere bárki számára nyitott.

Elveszi az emberektől a munkát vagy újakat hoz létre? Hogy néz ki most, és hogyan képzeljük el a jövőben? Félnünk kell tőle vagy jobb lesz az életünk általa? Lehet lelke, érzelme? Lehet jobb, mint az őt létrehozó ember? Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülhetnek fel sokunkban, ha meghalljuk azt a szót, hogy mesterséges intelligencia (MI). Mégis mi lehet a területet átható szenzáción túli realitás, mi a jelen és mi jelenti a valós jövőt ezen a területen?

Ezekre a kérdésekre keresi a Future Talks powered by MVM november 30-án este 6 órakor kezdődő élő, interaktív, online talk show-ja, ahol a mesterséges intelligencia nemzetközi sztárszakértői vitatják meg a technológia jelenét és jövőjét, illetve válaszolnak a nézők kérdéseire.

Az esemény vendége lesz:

Neil deGrasse Tyson amerikai asztrofizikus, a közösségi médiában és a National Geographic csatornán a tudományt milliók számára érthetően bemutató, több televíziós sorozatban feltűnő világsztár.

Stuart J. Russel, a kaliforniai Berkeley Egyetem, illetve a San Francisco-i Egyetem professzora, idegsebész, a mesterséges intelligencia 118 ország több mint 1300 egyetemén használt alaptankönyvének társszerzője.

Tilesch György, a Mesterség és intelligencia (BetweenBrains) című könyv társszerzője, a világ egyik legkeresettebb mesterségesintelligencia-szakértője.

Buzsáki György, a New York Egyetem orvosi karának professzora, agykutató, a Magyar és az Amerikai Tudományos Akadémia tagja, az agykutatás Nobel-díjának megfelelő Agy Díjjal is elismert szaktekintély.

Kishonti László közgazdász, az önvezető járművek technológiáját a mesterséges intelligenciára is támaszkodva fejlesztő AImotive vezérigazgatója.

Az élő talk show ingyenesen, bárki által, regisztráció nélkül követhető az MVM Facebook- és Youtube-csatornáján, illetve a Future Talks powered by MVM honlapján. Az esemény nyelve angol, magyar nyelvű szinkrontolmácsolást a szervezők biztosítanak.

Az Év honlapja lett az okosanapenzzel.hu

2021. január 15.

Tavaly is díjat nyert a Pénzügyminisztérium weboldala, amely így két egymást követő évben lett az Év honlapja a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) pályázatán.