2019. május 14.

Együttműködésre lépett az OTT-ONE és a Nemzetközi Oktatási Központ

A partnerség keretében az OTT-ONE a NOK közreműködésével szervezett képzések keretében nyújt szakmai támogatást.

Az OTT-ONE és a Nemzetközi Oktatási Központ között létrejött együttműködési megállapodás értelmében a tőzsdei társaság szakmai tapasztalatait, illetve szaktudását felhasználva támogatja a NOK közreműködésével szervezett képzéseket. A képzések központi témája a jelenkor egyik legújabb közbiztonságot érintő kihívása, a kiberbűnözés, amely területen az OTT-ONE blockchain üzletága kapcsán számos tapasztalatot szerzett, illetve megoldást eszközölt az elmúlt évek során. A Nemzetközi Oktatási Központ egy korábbi, célját tekintve hasonló, de nemrégiben felmondott együttműködés után vá lasztotta új partnerének az OTT-ONE Nyrt.-t - írják.

A képzések során az OTT-ONE Nyrt.-t Vesszős Gergely, a társasághoz tavaly év végén csatlakozott blockchain szakértő, a vállalat operatív igazgatóságának tanácsadója képviseli majd. Feladata a vállalatnál a folyamatban lévő blockchain fejlesztésekkel összefüggő, valamint a jövőbeli blockchain alapú fejlesztések kidolgozásával kapcsolatos szakmai munka vezetése.

„Megtiszteltetés, hogy a legmagasabb színvonalú rendészeti oktatást biztosító Nemzetközi Oktatási Központ az OTT-ONE-t választotta partnereként, hogy szaktudásunkkal támogassuk a képzéseiket. Társaságunk széles körű tapasztalattal rendelkezik a blockchain technológiák területén, így a kiberbűnözéssel járó kihívásokat, illetve a lehetséges megoldásokat is alaposan tanulmányoztuk, illetve tesszük ezt mind a mai napig. Hiszem, hogy a jövő technológiáinak biztonságos használatához, illetve a kihívások kezeléséhez elengedhetetlen az edukáció, így értékteremtésünk során nagy hangsúlyt kívánunk fektetni a tu dásmegosztásra is” – mondta el Vesszős Gergely, az OTT-ONE Nyrt. operatív igazgatóságának blockchain szakértője.

A Huawei bemutatta új aktív zajszűrős fülhallgatóját

1 napja

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta Freebuds 3i fülhallgatót. A fülekbe ergonómiailag jól illeszkedő új kialakítással és a Teljes Aktív Zajszűrés technológiával érkező készülék kiváló hangélményt nyújt.