2019. augusztus 07.

Új magyar vasútinformációs funkció vált elérhetővé a Viberen

Mostantól a lila üzenetküldő alkalmazással villámgyorsan kereshetsz a MÁV menetrendekben.

A Sihuhu magyarul és angolul is elérhető, és mindössze kettő településnevet kell megadni ahhoz, hogy megkaphassuk a pontos menetrendeket.

A Sihuhu-t közel két évvel ezelőtt, saját költségén fejlesztette le a RoboRobo, a magyar chatbot fejlesztőcsapat, hogy segítse a vonattal utazók mindennapjait. A Viber felfigyelt a csapat kezdeményezésére, majd felkereste őket és felajánlotta a lehetőséget, hogy a Sihuhu bot a Viber platformján is megjelenhessen. A Viber szerette volna mielőbb elérhetővé tenni a Sihuhu-t azon felhasználók számára, akik modern eszközökkel, zökkenőmentesen kívánják megtervezni utazásaikat. Nem sokkal később az alkotók és a világ egyik legnépszerűbb kommunikációs platformjának üzemeltetője összefogtak azzal a közös céllal, hogy minél több utazó férhessen hozzá a menetrend chatbot hasznos funkcióihoz.

“Folyamatosan kutatunk olyan izgalmas lehetőségek és partnerek iránt, akik értékes tartalmat tudnak nyújtani a Viber felhasználói számára. A Sihuhuval közösen sikerült az utazások terén egy zökkenőmentes és intuitív felhasználói élményt teremtenünk. Így már elmondhatjuk, hogy egy ezer mérföldes út is egyetlen egyszerű kattintással kezdődik. Maradj lendületben ezzel a fantasztikus szolgáltatással a Viberen!” - mondta Daniela Ivanova, a Viber közép- és kelet-európai kapcsolatokért felelős vezetője.

Vodafone: Jól vizsgázott az okosparkolás

2020. július 7.

Az ingyenesen letölthető Parker mobilalkalmazásban 2500 közterületi parkolóhely valós idejű foglaltsági adatai láthatóak, így a járvány alatt is könnyebb volt parkolóhelyet találni.