Online 3D-ben tekinthetők meg a Magyar Nemzeti Múzeumban a Seuso-kincsek

2020. december 14.

Eddig sosem látott közelségből, 3D-ben tekinthetők meg vasárnaptól a késő római kincslelet darabjai a Nemzeti Múzeum - Pannónia fénye című, ingyenes, virtuális kiállításán, a 4iG Nyrt. Mensor3D üzletágának támogatásával.

3D virtuális kiállítást fejlesztett az Armadillo

2020. június 17.

2008 óta minden tavasszal a szegedi REÖK-ben ünneplik a kortárs magyar művészetet, ahol a képzőművészeti élet fontos szereplői mutatkoznak be alkotásaikkal.

Hiperrealisztikus, 3D-nyomtatott szobrok a marketing szolgálatában

2019. április 18.

Mintegy 995,2 millió forintos beruházással bővítette szolgáltatásainak kínálatát a BIGPRINT HUNGARY Kft.

3D-s nyomtatással készítették el Rodin szobrának kicsinyített mását

2019. február 04.

A hagyományos háromdimenziós nyomtatáshoz képest gyorsabban és pontosabban képes elkészíteni mindenféle tárgyat az az új 3D-s nyomtatási eljárás, amelyet a Kaliforniai Egyetem kutatói fejlesztettek ki.

VR technológiát használ honlapján az Emirates

2018. július 05.

A technológia 3D-s, 360 fokos betekintést ad a légitársaság repülőgépeinek belsejébe.

Magyar technológia őrzi meg a Seuso-kincset

2018. január 03.

A digitalizáció lehetővé teszi, hogy a leletegyüttes darabjait a kiterjesztett valóság segítségével, akár egy okostelefon kijelzőjén keresztül is bárki, testközelből megcsodálja.

Karambolozz DTK-val!

Karambolozz DTK-val!

2017. szeptember 11.
Vagy törjél be Szilágyi Áronhoz! A Generali Előrelátó kampány a VR-élményen keresztül döbbenti rá a lakosságot arra, hogy odafigyeléssel és szokásaink megváltoztatásával sok esetben megelőzhető a kár – legyen szó a vezetés közbeni sms-ezés miatti balesetről vagy betöréses lopásról.

Workshop keretében népszerűsít a Merlin

2016. augusztus 31.

Az ügynökség célja, hogy megismertesse a marketing döntéshozókkal a 360 fokos 3D térhatású filmekben és animációkban rejlő kommunikációs perspektívákat.

A háztartások 77 százaléka rendelkezik digitális vétellel

A háztartások 77 százaléka rendelkezik digitális vétellel

2016. február 16.
2015 őszén több mint 3,5 millió háztartás fizetett elő TV-szolgáltatásra Magyarországon. A Nielsen Közönségmérés Alapozó Felmérésének adatai alapján az összes tévés háztartás 77%-ában volt digitális vétel, az IPTV elterjedtsége 14%.