A strandról a világhírnév felé microstock fotókon keresztül

A strandról a világhírnév felé microstock fotókon keresztül

2017. augusztus 08.
A nyári időszakban nem csak a hűsölni vágyók, de a microstock iparág is kiköltözik a tengerpartra. A legjellemzőbb képek ebben az időszakban a nyári pihenésről, a természetről és a napfényes tengerpartról készülnek. Minden egyes nyári hangulatot visszaidéző microstock fotó létrejötte lehetőséget kínál a nyári életstílushoz illeszkedő márkák és termékek számára, hogy a világ bármelyik pontján megismerhessék őket a felhasználók.
Innovatív product placement

Innovatív product placement

2017. május 24.
Új kitörési lehetőség a nemzetközi hírnévre törekvő márkák számára a stockfotókon elhelyezett termékmegjelenés. Az innovatív product placement lehetőség például Olaszországban már nagy népszerűségnek örvend.
Aki a háttérből irányítja a vizuális kultúrát

Aki a háttérből irányítja a vizuális kultúrát

2017. március 31.
Andrea Piacquadio a világ legsikeresebb microstock fotósa: átlagosan 40 másodpercenként töltik le egy képét valahol a világban. Fotóival ő – és sikeres kollégái – akár a globális trendeket is képesek befolyásolni. A művésszel és Luigino Bottegával, Andrea személyes márkaépítési tanácsadójával a budapesti műteremlakásán beszélgettünk. A lakást átjárja a kreativitás: a falakon művészi képek, a sarkokban mindenhol kelléknek használható tárgyak a vívóruházattól a pedálos gyerekautón át a bakelit telefonokig és az antikvár könyvekig. Andrea a bolhapiacokon is gyűjti az inspirációt, bárhol jár is a világban.

Nem akarják nőknek hívni a nőket - itt az útmutató ellene

15 órája

Egy útmutatót adott ki a sajtónak a Women´s Liberation Front (WoLF) nevű szervezet többek között arról, hogy hogyan írjanak a nőkről anélkül, hogy megpróbálnák eltörölni vagy a háttérbe szorítani őket - írja a V4NA.