Az Apple a legcsodáltabb cég

2012. március 05.

A Fortune vezetőket kérdezett meg nagy cégekről. Többek között a termékek minősége, a CSR, a K+F, a pénzügyi stabilitás és a menedzsment szempontjából értékeltek.

Lendületesen növekszik az Android Market

2012. január 18.

Egy független tanulmány szerint a Google-féle Android Marketen már több mint 400 ezer aktív alkalmazás található meg, a szerzők száma pedig 100 ezer felett jár. Az applikációs boltban jelentősen dominálnak az ingyenes mobilszoftverek.

Mobilra optimalizált a Ringier

2011. december 19.

A fiataloknak szóló Neon.hu kapott mobilverziót. A kapcsolódó kampányon a Neo Interactive dolgozott.

Digitális lapot indít a Google

2011. december 12.

Mobileszközökön - az Apple kütyüjein is - fog futni a magazin applikáció.

Mobiltitánok harca – Apple vs. Google Magyarországon

2011. november 29.

A mobileszközök rangsorában még mindig az Apple az úr, sőt a fiatalabb testvér most „bátyja” fölé kerekedett a legnépszerűbb modellek rangsorában. Eközben a mobil operációs rendszerek között a Google Androidja jelentős fölénnyel rendelkezik hazánkban. Az Android térhódítása mögött a megfizethetőbb okostelefonok és táblagépek piaci debütálása állhat - tudtuk meg a Gemius kutatásából.

Mobilon is elérhető az HBO Go

2011. november 25.

A három legnagyobb mobileszköz platformon egyaránt használni lehet az online videótékát.

A mobiljátékok húzhatják az alkalmazás boltokat

2011. november 24.

A teljes használatban lévő mobiltelefon állomány negyede okostelefon a magyar piacon a GKIeNet és a T-Mobile által jegyzett internetgazdasági jelentéből. A kutatás most a mobiljátékokra fókuszált. E szerint az ügyességi és a logikai játékok a legnépszerűbbek, de lényeges mindeközben a közösségi élmény is. A kártya- és szerencsejátékok a legdrágábbak.

Okostelefonos alkalmazást kapott a Jóban Rosszban

2011. november 21.

A TV2-s szappanoperához kapcsolódó applikáció mind iPhone-ra, mind androidos telefonokra elérhető.

Mobilos együttműködésben a Google és a Telenor

2011. november 16.

A globális megállapodás szerint a mobilcég androidos felhasználói külön Telenor-boltból válogathatnak az Android Marketen belül.

Digitális jövőkép a direkt marketingben

2011. november 14.

A Direkt Marketing Szövetség (DMSZ) képviseletében a direkt marketing szakma legnagyobb eseményén, az amerikai DMA2011-en járt Vámos-Hegyi Attila, a szövetség alelnöke. Ennek kapcsán beszélgettünk tapasztalatairól, a szakma legújabb trendjeiről, a direkt marketing súlyáról és - digitális, mobilos - jövőképéről. Szó esett a DMSZ előtt álló jövő évi teendőkről is: számos változást tervez a szakmai szervezet.

Pontosabb a Google Fordító

2017. április 19.

Mától sokkal pontosabb és jobb minőségű fordítást nyújt több mint 500 millió felhasználójának, beleértve a magyar felhasználókat is.