Megújult a Good CSR program

2012. március 08.

Több más mellett idén a tagvállalatok közösen támogatják a WWF Duna-védelmi programját.

Zöld programot segített a B&P Consulting

2011. augusztus 03.

Az E.ON Zöld Bajnokok kezdeményezését támogatta az ügynökség.

Elvérzett a FüHü

2011. május 25.

Nem kellett a médiatulajdonosoknak az MTI versenytársaként indult független hírügynökségi szolgáltatás, így a tulajdonosok megszüntetik. Közlésük szerint a megrendelőktől származó bevételek a hírgyártási költségeknek alig 15 százalékát fedezték. Ez azt jelenti, hogy a közben - némi késéssel - ingyenessé vált MTI ismét egyedül van a piacon.

Stratégiai szinten kezelik a CSR-t

2011. május 25.

A hazai vállalatok felmérték mostanra a CSR stratégiai jelentősségét, ám egyelőre nem elég tudatos az érintetti csoportokkal való kapcsolattartás - derül ki a B&P Braun & Partners kutatásából.

A Vodafone reputációja a legjobb

2011. május 17.

Nyilvánosságra hozta az IT és telco szektorra vonatkozó listáját a B&P Braun & Partners. Stabilak a szektor márkái, de vannak gyenge pontok: miközben a pénzügyi stabilitást magasra értékelik az érintettek, a szolgáltatások érzékelt színvonalával már vannak gondok. Rossz érzést kelt a helyi kultúrával szembeni közöny, de értékelik a vállalati felelősségvállalást.

Braunék megvették a Független Hírügynökséget

2011. január 17.

Új szakmai vezetőkkel és tulajdonosokkal folytatja a hírügynökség, amely fejlesztésekre készül, többek között több multimédiás anyagot kínálnának. Cél volna az MTI mellett ″piaci és üzletileg is sikeres″ alternatívát kínálni.

Egyre fontosabb a gyártók szerepe a fenntarthatóságban

6 órája

A GfK nemzetközi szinten prioritásként kezeli a fenntarthatósághoz kötődő vásárlói attitűdök folyamatos monitorozását. Magyarországon 2020 májusában mérték fel legutoljára a háztartásvezetők környezettudatosságát.

Teljes a Budapest Design Week programja

7 órája

A Budapest Design Week, Magyarország legjelentősebb design eseménye, október 1. és 11. között hibrid formában jelentkezik, azaz a programok jelentős része az online térben valósul meg.