Kovács Krisztiánt választották a MEME elnökévé

2018. április 04.

A szakember immár 2012. óta látja el az elnöki tisztséget.

Cseh milliárdosok kezébe kerülhet a Markíza

2014. április 29.

Petr Kellner és Pavel Tykac tulajdonába kerülhet a legnézettebb és legbefolyásosabb szlovák kereskedelmi televízió - írta a pozsonyi Pravda cseh lapértesülésekre hivatkozva.

CME: itt az új vezér

2014. április 16.

Alig egy hónappal a meghatározó vezető távozása után betöltötte a társaság irányítói tisztségét a csoport egyik nagy médiavállalata.

CME: legendabúcsú

2014. április 03.

A közép-európai kereskedelmi televíziózás egyik megteremtője lép le a kapitányi hídról. Két évtizedes karriert futott be ezen a pályán.

Szépített a CME

2014. március 19.

De még így sem az igazi a térségben erős pozíciókkal rendelkező, de Magyarországról réges-rég kivonult társaság pénzügyi összképe.

Bulgáriában fejleszt a CME

2014. január 29.

Eddig is befektettünk Bulgáriában és a jövőben is ezt tesszük – nyilatkozta a CME helyi birodalmának frissen kinevezett főnöke.

Túlad a CME

2013. november 28.

Megvan a médiaház nagy lefaragó akciójának első áldozata.

Elad a CME?

2013. november 08.

Annyira rosszul áll a médiaház, hogy megválik bizonyos érdekeltségeitől – hallani azt követően, hogy a vezetés megelégelte a kövér mínuszokat.

Botrány a CME-nél

2013. október 31.

Kiverték a biztosítékot a társ-vezérigazgatóknál a Central European Media Enterprises harmadik negyedéves eredményei – ha a számok annak nevezhetőek.

Visszatért a cseh mamut

2013. október 29.

A cseh kereskedelmi tévézés (egyik) megteremtőjeként ünnepelt, aztán kicsit feledett szakember tér vissza a napokban az iparágba.