Kampányokkal segít az Extreme Net

2020. április 06.

Kreatív kampányokkal segíti a kis- és középvállalkozásokat a járvány idején az Extreme Net Digitális Kommunikációs Ügynökség.

Az Extreme Net nyerte az Abonett tenderét

2019. január 23.

Az Extreme Net Kommunikációs Ügynökség nyerte a magyar piacon több mint 30 éve jelenlévő Abonett új weboldalára kiírt tenderét.

Pénzügyeink lesznek, bankjaink nem biztos

Pénzügyeink lesznek, bankjaink nem biztos

2017. szeptember 14.
Fintech 2017: innováció a pénzügyekben címmel rendeztek szerdán konferenciát arról, hogyan tudnak a pénzintézetek és –szolgáltatók a jövő ügyfelével kommunikálni.

Az Extreme Net a Profession.hu kommunikációs partnere

2016. február 10.

Az ügynökség látja el az állásközvetítő portál online PPC hirdetéskezelési feladatait 2016-ban.

Az Extreme Net plázamegbízásokat nyert

2016. február 08.

A Corvin Plaza és a Duna Plaza online hirdetéseinek tervezéséhez és menedzseléséhez keresett ügynökségi partnert.

YouTube vs. Facebook

YouTube vs. Facebook

2016. január 11.
Hol éri meg videóhirdetést indítani? – teszi fel a kérdést Gáti Marcell, az Extreme Net ügynökség online marketing szakértője. Bár egyértelmű győztest szerzőnk természetesen nem hirdet, a bemutatott esettanulmányt elolvasva számos fontos szemponttal gazdagabbak leszünk.
Még mindig az email az online marketing királya

Még mindig az email az online marketing királya

2015. december 14.
Megváltozott netezési szokások ide, új generációs marketingeszközök oda, az email továbbra is messze az egyik leghatékonyabb szövetségesünk. Első ránézésre ellentmondásos helyzet, a felszínt kicsit megkapirgálva azonban hamar kiderül, megint csak az okostelefon a ludas.
Az online videó előnyei - példákkal

Az online videó előnyei - példákkal

2015. november 16.
Az online videómegosztó platformok térnyerésének, valamint a hirdetők számára rendelkezésre álló lehetőségek folyamatos bővülésének köszönhetően egyre több cég veszi fel a kommunikációs eszköztárába az online videóhirdetéseket is. Gyakran azonban a hirdetők megragadnak azon a szinten, hogy a TV képernyőre, vagy egyéb felületekre készült mozgóképes anyagaikat – jobb esetben némileg újraszerkesztve, rosszabb esetben vágatlan formában – töltik fel az internetre. Kevesen ismerik fel azt a lehetőséget, hogy egy teljes mértékben a YouTube és/vagy Facebook platformokra optimalizált, vagy akár a nulladik pillanattól kezdve már oda is tervezett videóval jóval kedvezőbb eredményt lehet elérni. Cikkünkben azokat a különbségeket gyűjtöttük össze, amiben egy online videó eltér egy TV reklámtól.
Önfejű, globalizált jövő

Önfejű, globalizált jövő

2015. május 05.
Nem egyszerű szót érteni a jövő fogyasztóival, de érdemes megpróbálni. Fontos, hogy az ő szabályaik szerint játsszunk, legyünk a hasznukra és vonjuk be őket.

Józsa Ferenc és Straub Erzsébet a Jazzy Rádióban

2015. április 20.

Kedden este 8 órakor ismét jelentkezünk a 90.9 Jazzy Rádióban. Józsa Ferenc és Straub Erzsébet, az Extreme Net ügynökség munkatársai lesznek a vendégeink.