Új ügyvezető a PLT élén

2011. november 16.

Az Inform Media korábbi ügyvezető igazgatója érkezett a médiacéghez.

Kartellező megyei lapkiadók?

2011. szeptember 23.

Vizsgálatot indított a GVH, ennek keretében most az Axel Springernél és az Inform Médiánál kutatkodtak előzetes bejelentés nélkül.

Új ügyvezető a Szuperinfó élén

2011. szeptember 22.

A Théma Lapkiadó éléről érkezett a médiacsoport új irányítója.

Távozott Szabó Miklós az Inform Média éléről

2011. május 10.

A korábbi három helyett két ügyvezető igazgatóval folytatja a regionális lapkiadó. A cégvezető húsz év után vált.

Regionális jövőképek körkérdés II.: a digitális lapban hisznek

2011. március 02.

A Matesz legfrissebb gyorsjelentése alapján a megyei napilapok továbbra is a sajtópiac legstabilabb szegmensét alkotják. Ennek kapcsán kérdeztük az érintett kiadók vezetőit, ezúttal Szabó Miklóst, az Inform Média ügyvezető igazgatóját. Mint elmondta, még a printben is vannak kiaknázatlan lehetőségek, és nem szabad a netre fogniuk a kiadóknak a saját hibáikat.

″Elméletgyártás helyett eladás″

2011. február 17.

Inkább ösztönösen, mintsem kidolgozott üzleti modell alapján fejlesztik digitális lapjaikat a kiadók, derült ki a Matesz konferenciáján. A Népszava és az Inform Média már most pénzért árulja a digitális replikákat, így nekik különösen jól jön az auditálási lehetőség. Hosszabb távon a nagyobb hitelesített példányszám több hirdetési pénzt jelenthet.

Digitális audit szolgáltatás a Matesztől

2011. február 17.

Immár a print verzióval teljesen megegyező digitális replikák példányszámát is auditálják. Három kiadó van benne eddig a projektben, de márciusban újabbakkal tárgyalhat a Matesz. A digitális auditálás bonyolult történet, s például a briteknél széles összefogás áll mögötte. Itthon még nem indultak komoly tárgyalások a többi iparági szervezettel.

Új iPhone alkalmazás a CV-Online-tól

2010. július 16.

A tavaly az Inform Média tulajdonába került CV-Online új iPhone alkalmazással jelentkezett a piacon. Az állásportál teljes adatbázisát tartalmazó álláskereső alkalmazása új dimenziót teremt az álláskeresésben.

Topjob.hu – iPhone alkalmazás álláskeresőknek

2010. május 12.

Az Inform Media tulajdonában álló Topjob.hu elindította új fejlesztését, az iPhone első magyar nyelvű álláskereső alkalmazását.

Főszerkesztőváltás a G7-nél

2020. augusztus 5.

Augusztustól Váczi István váltja Kasnyik Mártont a G7.hu főszerkesztőjeként. A váltást a G7 társalapítója, Kasnyik Márton kezdeményezte, családi okok miatt.