Megint összemegy a Tele2?

2014. április 03.

Újabb piacról vonulhat ki a svédországi központú távközlési társaság. Korábban már elpróbált koreográfiát ismételhet meg a vállalat.

4G: félig Amerika

2014. április 03.

Megkérdőjelezhetetlen Észak-Amerika fölénye a negyedik generációs mobiltelefóniában, de a most publikált adatok szerint szépen jön föl Európa.

Belehúz a China Telecom

2014. március 13.

Kétszereplőssé vált Kínában a negyedik generációs szolgáltatás, miután a legnagyobb játékos után a harmadik helyezett is elindította saját hálózatát.

Cisco: öt év múlva trendforduló

2014. február 20.

A 2018-as lehet az az év, amikor az adatforgalom nagyobbik része már negyedik generációs mobilhálózatokon fut – áll minapi prognózisukban.

Négy szereplő Szlovákiában

2014. január 23.

Négyszereplőssé vált északi szomszédunk negyedik generációs mobilpiaca. A közönség talán, az állam biztosan nyer a döntésen.

Indul a kínai 4G

2013. december 04.

Már csak hetek vannak hátra, és a világ legnagyobb méretű mobilpiacán is megjelenik a negyedik generációs szolgáltatás.

Óriás prágai mobilüzlet

2013. december 04.

Óriási lépésre készül a helyi műsorszóró társaság. Egyelőre nem tudni, honnan teremti elő a szükséges pénzt a Ceske Radiokomunikace.

Tolongás lengyel multiplexért

2013. december 03.

Eddig tizenhat pályázóról tud a varsói frekvenciahatóság, amely éppen az ország nyolcadik multiplexének kiosztásán dolgozik.

Erős Ericsson-prognózis

2013. november 18.

Hatalmas fejlődést jelez előre a svéd készülékgyártó 2019-ig szóló prognózisa. Tovább hasít az okostelefon-boom, terjed az LTE.

Vodafone-pénznyomok

2013. szeptember 09.

Alig írták alá az óriásüzletet, már látszik, mire költi a brit távközlési óriás a Verizon-részesedésért kapott pénz egy részét. De ez csak az apró.

Együttműködhet a Magyar Telekom és a Telenor

2015. február 25.

Az NMHH jóváhagyta a két szolgáltató megállapodását, amelyben megegyeztek a szélessávú frekvenciapályázaton megszerzett 800 MHz-es frekvenciasáv haszonbérletéről.