Bécsi aukció

2013. szeptember 04.

Legalább félmilliárd eurós bevételt vár a negyedik generációs mobilfrekvenciák árverezésétől a bécsi kormányzat. Már nem sokáig kell izgulni.

Brit LTE-verseny

2013. augusztus 06.

A negyedik generációs mobilpiaci verseny élesedését várják Nagy-Britanniában attól, hogy a hónap végén elindul a második hálózat is.

Újabb területeken érhető el a 4G

2013. július 19.

A Telekom negyedik generációs mobilinternet szolgáltatása hét újabb megyeszékhelyre és számos további településre is megérkezett.

83 százalékkal bővült a globális mobilreklám-piac

2013. július 10.

A legnagyobb ugrást a kereső produkálta, de nem sokkal marad el mögötte a display szegmens sem.

Szappanopera tornyokkal

2013. június 19.

Nem csupán telenovella-gyártásban, de sztoritermelésben is nagyhatalom India – ezt mutatja az utóbbi hetek egyik fontos eseménye.

Londoni közös ló

2013. május 23.

Egyesítené erejét két brit mobilszolgáltató a negyedik generációs hálózatra elnyert sáv jobb kihasználása érdekében.

Olasz LTE-gondok

2013. május 09.

Odahaza és külföldön is problémákba ütköznek az olasz televíziós szolgáltatók. Házon belül a mobilcégekkel, külföldön a horvát hatósággal vívnak.

Egységesíti márkastruktúráját a Magyar Telekom

2013. március 27.

Ez azt jelenti, hogy eltűnik a T-Mobile és a T-Home márkanév, megmarad viszont önállóan a T-Systems. Ezzel párhuzamosan rágyúrnak a 4G-re.

Jön a kínai LTE-roham

2013. március 19.

Gyorsabban dolgozhatná le hátrányát a világ nagy piacaihoz képest a kínai mobilágazat, ha odahaza is bevezethetnék a negyedik generációs technológiát.

Felemás iraki 4G

2013. március 18.

Több kérdést, mint választ talál, aki kicsit utánakapar, miként is indul el Irak első negyedik generációs mobilhálózata a tervek szerint.

Együttműködhet a Magyar Telekom és a Telenor

2015. február 25.

Az NMHH jóváhagyta a két szolgáltató megállapodását, amelyben megegyeztek a szélessávú frekvenciapályázaton megszerzett 800 MHz-es frekvenciasáv haszonbérletéről.