Átadták a Média a Tehetségekért Díjakat

2017. december 07.

A négy kategória legjobbjai között találjuk a Magyar Nemzet Magazin, az RTL Magyarország, az M4 Sport, a Nők Lapja és a Kossuth Rádió fiatal művészeket, tudósokat és sportolókat bemutató riportjait is.

Átadták a Média a Tehetségekért Díjakat

2015. december 04.

Mintegy 160 pályázatból választották ki a pályázat nyerteseit: a legjobbak között ott vannak a Magyar Narancs, a Klubrádió, a Digi Sport és a Kultúrpart portál fiatal művészeket, sportolókat bemutató riportjai is.

Média a Tehetségekért Díj

2015. augusztus 17.

Pályázni 25 év alatti, valamilyen területen kiemelkedő fiatalokról készült sajtóanyagokkal lehet, október végéig.

Díjat nyert az Index és a Kossuth Rádió munkatársa is

Díjat nyert az Index és a Kossuth Rádió munkatársa is

2014. december 12.
A MOL és az Új Európa Alapítvány harmadik alkalommal hirdette meg a „Média a Tehetségekért Díj” pályázatát, amelynek keretében négy kategóriában osztott díjakat olyan újságíróknak, akik felismerik a fiatalokban rejlő lehetőségeket, és bemutatják őket a nyilvánosság előtt.

Média a Tehetségekért Díj: nevezés meghosszabbítva

2013. október 22.

A jelentős érdeklődés miatt az Új Európa Alapítvány 2013. október 31. éjfélig meghosszabbította a Média a Tehetségekért Díj jelentkezési határidejét.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

13 órája

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.