Lemérték a Facebook valódi hatékonyságát

2017. március 14.

A Visual IQ marketingelemző szoftver segítségével az eddig nem mért Facebook-megjelenések hatékonyságát is ki tudták számítani egy O2-kampánynál.

Csatornastratégiai esettanulmányok

Csatornastratégiai esettanulmányok

2015. október 05.
A Warc Prize for Connection Strategy nemzetközi esettanulmány-verseny azokat a médiastratégiákat keresi, amelyek az elérési stratégia, csatornaelemzés és mérés kiemelkedő használatával járultak hozzá a márkák sikeréhez. A rövidlistára 20 kampány került fel, melyek némelyike a régiónkban is gondolatokat ébreszthet.

Prágai összeborulás

2014. május 19.

Két nagy helyi mobilszolgáltató állt össze, hogy ezzel is segítsék a következő esztendők technológiájának tartott rendszer bevezetését.

Cseh névcsere

2014. május 13.

Május közepén nevet válthat az inkumbens cseh távközlési szolgáltató. Már ki is tűzték a döntést meghozni hivatott közgyűlés időpontját.

Ellenfelet épít a Telefónica

2014. április 23.

Sajátos módszerrel oszlatná el a versenyjogi aggályokat a spanyol távközlési óriás, amely Németország legnagyobb mobilcégét gründolja éppen.

Átszervez a Telefónica

2014. március 06.

Mármint Csehországban. Minden szinten megmozgatják a rendszert a tulajdonosváltás után, még a névhez is hozzányúlnak – de csak egy picit.

Tavaszra Telefónica-döntés

2014. február 17.

Három hónapja van az Európai Bizottságnak eldönteni, hogy jóváhagyja-e a spanyol távközlési társaság németországi bevásárlását.

Tendereztet a Telefónica

2014. február 03.

Ügynökségi óriásmegbízás a láthatáron. Egyelőre Európára koncentrál a spanyol távközlési óriás, de könnyen bővülhet a merítés.

Négy szereplő Szlovákiában

2014. január 23.

Négyszereplőssé vált északi szomszédunk negyedik generációs mobilpiaca. A közönség talán, az állam biztosan nyer a döntésen.

Óriás prágai mobilüzlet

2013. december 04.

Óriási lépésre készül a helyi műsorszóró társaság. Egyelőre nem tudni, honnan teremti elő a szükséges pénzt a Ceske Radiokomunikace.