Egy héttel tovább lehet nevezni a Sándor Imre PR-Díjra

2018. október 11.

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) egy héttel meghosszabbítja a Sándor Imre PR-Díj pályázatának nevezési időszakát, így október 19-én éjfélig fogadja a pályázatokat.

Várják a legjobb PR kampányokat

2017. szeptember 14.

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSz) egy héttel meghosszabbítja a szeptember elsejével kiírt Sándor Imre pályázatának nevezési időszakát, így szeptember 22-én éjfélig fogadja a pályázatokat.

Indul az idei Sándor Imre PR-Díj pályázati időszaka

2017. szeptember 01.

A Magyar Public Relations Szövetség 2012 óta évente kiírt PR-Díját hagyományosan hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány kategóriákbanosztják ki az induló ügynökségek, illetve vállalatok között.

SABRE győztes a Café kampánya

2017. május 25.

A világ egyik legnagyobb PR kommunikációs versenysorozatának, a SABRE Awards-nak EMEA régiójában nyert arany díjat az OTP Nyugdíjpénztár és a Café PR „Nem dolgozhatsz örökké!”kampánya.

Sándor Imre PR-Díj: öt pályázat kapta meg idén az elismerést

Sándor Imre PR-Díj: öt pályázat kapta meg idén az elismerést

2016. november 17.
A Magyar Public Relations Szövetség kihirdette ki a Sándor Imre PR-Díjért meghirdetett versenyének eredményét. Idén tizenöt pályázó összesen huszonnégy projektje indult a versenyen. Tizenkét pályamunka került shortlistre, melyek közül öt kommunikációs kampány érdemelte ki a Sándor Imre PR-Díjat. Hírnévmenedzsment kategóriában 2016-ban nem ítélt meg díjat a zsűri.

Sándor Imre PR-díj 2016: 12 pályázat a shortlisten

2016. november 03.

Lezárult a Magyar Public Relations Szövetség 2016-os Sándor Imre PR-díj pályázatára érkezett pályamunkák értékelése. A díjátadó és eredményhirdetés november 15-én lesz.

Meghosszabbítják a Sándor Imre PR-Díj pályázatát

2016. október 06.

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSz) egy héttel meghosszabbítja a szeptember végén kiírt Sándor Imre pályázatának nevezési időszakát, így október 14-ig fogadja a pályázatokat.

Ők nyerték idén a Sándor Imre PR-díjakat

Ők nyerték idén a Sándor Imre PR-díjakat

2015. december 10.
Rekordszámú nevezés érkezett, hét pályamunkát díjazott a zsűri.

Hosszabbít a Sándor Imre-díj

2015. október 29.

A PR-es díjra november 6-ig várják a nevezéseket.

Lehet pályázni a Sándor Imre PR-Díjra

2015. szeptember 29.

Az ügynökségek és vállalatok hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány kategóriákban nevezhetnek. Idén egyszerűsödtek az elbírálás szempontjai.