Mérsékelten optimista előrejelzés a Carattól

2013. október 30.

A digitális médiát kivéve a magyar reklámpiacot illetően nem túl optimista a Carat. A médiaügynökségi hálózat idén másodszor közölte globális reklámpiaci előrejelzését 57 ország adatai alapján. A jóslat világszinten pozitív; Kelet-Európában a helyzet viszont nem túl fényes.

„Aktív, felhasználható tudásra van szükség”

2013. október 03.

Mechler János, az Aegis Media Insight vezetője szerint a médiaügynökségi kutatók ma már jobbára nem „űrtudománnyal” foglalkoznak, ezzel együtt nem kis kihívást jelent a fogyasztói viselkedés változásának lekövetése. Az az ügynökség lehet a nyerő, amely segít az ügyfélnek a puzzle-t kirakni.

Ezt gondolják a versenytársak az Omnicom-Publicis egyesülésről

2013. július 29.

Az AdAge megkérdezte az ügynökségi holdingok vezetőit és az ügyfeleket is. Látszólag nincs nagy ijedelem.

Dentsu Aegis Network

2013. április 04.

A Dentsu Aegis Networkhöz (DAN) tartoznak mostantól az Aegis Media Magyarországon jelen lévő márkái, a Carat, a kirowski Isobar, az iProspect, a Posterscope és a Vizeum, miután lezárult a Dentsu Aegis akvizíciója. Az így létrejött - a világ egyik legnagyobb – kommunikációs ügynökségi hálózatának a tagja a 360i digitális vagy a macgarry bowen kreatív ügynökség is.

Elhagyja az MPG-t Hídvégi Zoltán

2012. december 10.

Két év után távozik a Havas Media csoport magyarországi irodájának Key Account Directora. A szakember külföldön folytatja.

A digitális a print elé vág

2012. augusztus 27.

A Carat friss becslése szerint ez lesz az az év, amikor a digitális szelet válik a második legnagyobbá a globális reklámtortán belül.

Hajós Katalin a Médiapiac rádióműsorban

2012. július 19.

Április 23-án Hajós Katalinnal, az Aegis Media ügyvezetőjével beszélgettünk a 90.9 Jazzy rádióban.

Keleti reklámipari óriás születik

2012. július 16.

Iparági nagyágyút venni nem olcsó dolog, de bőven van erre pénze a japán ügynökségi piac első számú szereplőjének. Ennek megfelelően lépnek is.

A Gemius-Ipsos páros nyerte a digitális közönségmérési tendert

2012. május 15.

Ez azt jelenti, hogy a mérést eddig végző páros hosszabbíthat. Egy forrásból lehet megismerni a site-ok webes, mobilos és videós forgalmát, közönségének összetételét.

Svájcba megy Dankó Éva

2012. április 26.

A szakember 5 évet töltött az Aegis-csoport magyar irodájánál.