Újabb török Dzsazíra-menet

2014. január 30.

Több fronton támadja a török nyelvű piacot a katari hírcsatorna. Törökország mellett a térség számos államában meg akarnak jelenni az új csatornával.

Sok kérő a Mediasetre

2014. január 30.

Egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik az olasz médiabirodalom leválasztani kívánt ága iránt, pedig még el sem indult igazán a verseny.

Törökországi Dzsazíra-ajánlat

2014. január 09.

Tekintélyes befektetéssel terjeszkedne a katari hírcsatorna tulajdonosa, amely ezzel egyben műsorkínálatát is bővíthetné.

Ibériai Dzsazíra

2013. július 23.

Régóta meglévő partnerséget gondolna újra sajtóhírek szerint a katari médiacsoport. Az eredmény akár újabb piaci belépés is lehet.

Amerikaiabb az amerikaiaknál

2013. június 06.

Sajátos piaci rést nézett ki magának az Egyesült Államok hírtévés piacán a műfaj egyik feltörekvő, de meghatározó szereplője.

Brit Dzsazíra

2013. március 28.

Tovább nyomul az európai piacokon a katari hírcsatorna, amely most a kontinens nyugati felén erőst – vagy épít ki új pozíciókat.

Amerikai Dzsazíra

2013. január 14.

Ugyanazzal a megoldással javítja tengerentúli foghatóságát az arab hírcsatorna, amivel a mi környékünkön is megjelent nemrég.

Elad az olasz Telecom

2012. július 04.

A vártnál is nagyobb érdeklődés mutatkozik a Telecom Italia médiaszárnya iránt, miután a cég nemrégiben közzétette eladási szándékát.

Francia Dzsazíra

2012. június 07.

A Balkán után újabb célpontot talált a hol átkozott, hol csodált katari médiaház, amelynek sosem esett nehezére pénzt szerezni a terjeszkedéshez.

Orange-bezárás a francia piacon

2012. május 16.

Évekig két forgatókönyv futott egymás mellett, most a rosszabbik nyert. Nemsokára egy sportcsatornával kevesebb lesz a francia piacon.