Az első félóra után elérte a tavalyi végeredményt az Alibaba forgalma a szinglik napján

Az első félóra után elérte a tavalyi végeredményt az Alibaba forgalma a szinglik napján

MTI 2020. november 11.
Eddig közel 10 százalékos növekedést produkált Kína e-kereskedelmi forgalma a tavalyihoz képest.
Mit csinál a bigtech a koronavírus-járvány idején?

Mit csinál a bigtech a koronavírus-járvány idején?

Hegyi Henrietta 2020. március 27.
A nagy technológiai cégek, úgy tűnik, egyelőre egyértelmű nyertesei a járványügyi helyzetnek. A bizalomépítés éppen jókor jött hullámát meglovagolva a legtöbben már elő is rukkoltak valamilyen társadalmat érintő projekttel vagy kisebb-nagyobb eseménnyel, támogatással.

Az Alibaba társalapítója maszkokat és vírusteszteket adományoz az Egyesült Államoknak

2020. március 17.

Jack Ma, az Alibaba Group társalapítója Twitteren jelentette be, hogy 1 millió maszkot és 500,000 koronavírus-tesztet indított útjára az Egyesült Államokba - írja az Adage.

Az Apple hetedik éve a legértékesebb vállalat

Az Apple hetedik éve a legértékesebb vállalat

2018. július 05.
A PwC Global Top 100 vállalati rangsora alapján a száz legnagyobb vállalat piaci tőkeértéke jelentősen, 2 597 milliárd dollárral nőtt, ami az egy évvel korábbi állapothoz képest 15%-os növekedést jelent. A rangsorban szereplő vállalatok összesített piaci tőkeértéke a globális pénzügyi válság óta évről évre emelkedik.

Stratégiai megállapodást kötöttek Kínában

2017. november 23.

A hagyományos és a digitális kereskedelemben szerzett tapasztalatokat egyesítik, hogy új vásárlási élményt nyújthassanak a kínai vásárlóknak.

Sorrell szerint Kína áll nyerésre

2017. szeptember 29.

A WPP globális vezetője szerint a kínai tech cégek komolyan veszélyeztetik a Facebook, a Google, az Apple, az Amazon és a Microsoft piaci pozícióit.

Dübörög a digitális forradalom

2017. június 06.

A WPP csoporthoz tartozó Kantar Millward Brown közzé tette a 2017-es BrandZ listát, amely a világ száz legértékesebb márkáját rangsorolja.

Kínai nagy adategyesítés

2017. január 03.

A Youku streaming-szolgáltató és anyacége, az Alibaba hamarosan összeköti adatait, ezáltal részletesebb profilozási és targetálási lehetőségek nyílnak meg.

Elkelt a Yahoo!

Elkelt a Yahoo!

2016. július 26.
A Verizon távközlési óriás 4,83 milliárd dollár készpénzt kínált a szebb napokat látott portálért és a kapcsolódó médiaérdekeltségekért és marketingcégekért.

Újságot vett az Alibaba

2015. december 14.

Az Alibaba Group 2,06 milliárd hongkongi dollárért, vagyis körülbelül 76,7 milliárd forintért vásárolta meg a angol nyelvű, hongkongi South China Morning Post (SCMP) című lapot.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

20 órája

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)