Moszkva odavág

2016. november 25.

Médiaháború előszele lengi be a kontinenst. Moszkvának nem tetszik, hogy az EU fellép a hozzá húzó tömegtájékoztatás ellen.

Átvállalja az állam az MTVA adósságait

2015. szeptember 22.

A 47 milliárdos konszolidáció az Alap magyarázata szerint az öröklött adósságoktól való megszabadulást és a műsorgyártás erősítését szolgálja.

Állami cégtől érkezhet a kommunikációs hivatal vezetője

2014. október 13.

Az Index információi alapján az energiaszektorból, az MVM-től érkezhet a napokban felálló Nemzeti Kommunikációs Hivatal elnöke.

Október 10-én kezdi meg működését a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

2014. október 02.

A hivatalt Lázár János irányítja.

Jön az állami kommunikációs ügynökség

2014. szeptember 08.

Amit régóta híreszteltek, valósággá válni látszik: egy héten belül el kell készülnie az előterjesztésnek az állami szervek központi kommunikációs hivataláról.

Szorongatják a kínai állami médiát

2014. július 03.

Csak a szokásos képlet: a vezetők ötcsillagos szállodákban és külföldön szórakoztak, a közbeszerzést pedig kerülték.

Kuba: kis lépés a szabadságba

2014. május 22.

A rendszer enyhülésének és a digitális média térnyerésének köszönhetően korábban elképzelhetetlen esemény történik a napokban a szigetországban.

Elindult az ÉletMentő applikáció

12 órája

Elindult a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat új, ÉletMentő elnevezésű applikációja, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a segélyhívást.

Az MNB 5 millió forintra bírságolta a 4iG Nyrt.-t

15 órája

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a T-Systems Magyarország Zrt. megvásárlásának meghiúsulását vizsgálva, megbírságolta a 4iG Nyrt.-t, egyúttal a Magyar Telekom Nyrt.-vel szemben is intézkedett - írja az MTI.