#Advent20: Lévai Richárd - RG Stúdió

#Advent20: Lévai Richárd - RG Stúdió

2018. december 21.
Év végi rendhagyó ajándékunkban ma Lévai Richárd közösségi marketing szakértőnek kedvenc karácsonyi reklámját ismerhetjük meg.

Az Allegro Group a Prologis Park Błonie új bérlője

2016. július 12.

A logisztikai ingatlanvállalat szerződést írt alá a lengyel e-kereskedő platformmal 21,950 négyzetméter bérbeadásáról a Prologis Park Błonie területén.

Piacelsőségi állítások miatt bírságolt a GVH

2015. október 15.

A Dante International (korábbi nevén: Allegro Group) reklámozta piacvezetőként apróhirdetési oldalát, de nem tudta ezt igazolni.

Beérkeztek a piaci vélemények az OTT tartalomszolgáltatásokról

Beérkeztek a piaci vélemények az OTT tartalomszolgáltatásokról

2015. június 19.
Nyilvános konzultációt tartott az NMHH tizenkét kérdéskörben a hálózatsemlegességtől a tartalomintegritásig, az over-the-top (OTT) tartalomszolgáltatások médiaszolgáltatásokra, illetve médiapiacra gyakorolt hatásáról. A vélemények figyelembe vételével a hatóság kidolgozza, milyen nemzeti álláspontot képviseljen a téma uniós szabályozásának kialakítása során.

Az Allegro Grouptól igazolt termékfejlesztési vezetőt a d-code

2014. október 20.

Dely Gábor a fejlesztői csapat ellenőrzése mellett a teljes marketingtevékenységért, valamint az ügyfelekkel való kapcsolattartásért is felel.

Csak egy maradhat – harc az online apróhirdetési piacon

2014. április 23.

Az online apróhirdetési piac változásai hatására az eNET a BCE Infokommunikációs Tanszékével közösen ismét górcső alá vette az ágazatot. A legnagyobb oldalak továbbra sem termelnek profitot.

Apródból OLX

2014. április 14.

Nemzetközi márkanévvel folytatja az apróhirdetési oldal. Az OLX erős, globális márka, mely 2006 óta működik és a világ 107 országában van jelen.