Egyre tudatosabban használják a hazai márkák a Facebookot

2014. május 07.

Február 17-én Szabó Ákos, a Thinkdigital magyarországi country managere volt a vendégünk a 90.9 Jazzy Rádióban. Kihasználjuk-e a Facebookban rejlő potenciált? Mennyire vagyunk tudatosak, mikor a közösségi hálózaton tervezünk aktivitásokat? Többek között erről esett szó.

Intren-győzelem az AllThingsFacebookon

2014. március 12.

Több mint 300 fő részvételével zajlott az AllThingsFacebook konferencia, a Facebook hivatalos partnerrendezvénye. A kapcsolódó versenyt az Intren nyerte.

AllThingsFacebook konferencia képekben

2014. március 10.

Megérkeztek az első profi fotók a konferenciáról: éljük át újra a moziterem hangulatát!

AllThingsFacebook LIVE

2014. március 06.

10 éves a Facebook, megünnepeljük:) Például azzal, hogy igyekszünk a konferenciát szimultán közvetíteni. Kövessétek a beszámolót!

Keressük a leginspirálóbb Facebook-kampányt!

2014. február 25.

2014. március 6-án AllThingsFacebook címmel rendez hivatalos Facebook-partnerkonferenciát a Thinkdigital Hungary, a Médiapiaccal együttműködésben. A rendezvényhez verseny is kapcsolódik: keressük a leginspirálóbb Facebook kampányt. A győztes esettanulmányt bemutatjuk a konferencián, a zsűrizést a Facebook szakemberei végzik. Katt a részletekért!

10 éves a Facebook. Megünnepeljük!

2014. február 04.

AllThingsFacebook címmel rendez konferenciát a Facebook hazai prémium hirdetési partnere, a ThinkDigital Hungary, partnerségben a Médiapiaccal. A Facebook hivatalos partnereseményére 2014. március 6-án, a Lurdy Házban kerül sor, és arra a Facebook régiós vezető szakemberei mellett többek között az Econsultancy közösségimédia-vezetőjét és a Peopleizers alapító-tulajdonosát várjuk előadóként.