Az iPhone 8 legnagyobb újítása

2017. július 25.

Bár a mobilról többnyire még csak pletykákat hallhattunk, az egyik legfontosabb újítást, egy, a héten bemutatott iPhone 8 tok árulta el.

Egyre inkább hírforrás a WhatsApp

2017. június 23.

71 ezer ember vett részt abban a kutatásban, ami ezt a kérdést, valamint az adblockerek arányát és az online előfizetési kedvet vizsgálta.

Dübörög a digitális forradalom

2017. június 06.

A WPP csoporthoz tartozó Kantar Millward Brown közzé tette a 2017-es BrandZ listát, amely a világ száz legértékesebb márkáját rangsorolja.

Rekordot döntöttek a viselhető eszközök

2017. március 07.

2016 utolsó negyedévében 33,9 millió egységet szállítottak le, ez 16,9 százalékos növekedés a megelőző év azonos időszakához képest.

A Deutsche Telekom a legértékesebb európai távközlési márka

A Deutsche Telekom a legértékesebb európai távközlési márka

2017. február 01.
36,4 milliárd USD értékkel történelme során a legmagasabb márkaértéket érte el. A Brand Finance Global 500 rangsor alapján ez 10 százalékos növekedésnek felel meg az előző éves értékhez viszonyítva.

Vloggerek a marketingben

2017. január 27.

A Magyar Marketing Fesztiválon sokat megtudhattunk a hazai videósokban rejlő lehetőségekről, az eddigi példákról, viszont az etikai vonatkozások egyelőre nem tűnnek teljesen tisztázottnak.

Duplaoldalas printhirdetésekkel kampányol a Google

2016. október 27.

Az MLE – a Google nemrég bemutatott új telefonjának marketingkampányával kapcsolatosan – arra a trendre hívja fel a hirdetők figyelmét, hogy a digitális termékek médiamixéből most sem hiányzik a print.

Tényleg eladó a Netflix?

Tényleg eladó a Netflix?

2016. október 07.
A Fortune cikke szerint nem ez az egyetlen nagy befektetés, amellyel lehetőségként szemez az egyik iparági óriás, de talán a legizgalmasabb. A Netflixben ugyanis az utóbbi évek nemzetközi rohama ellenére (vagy épp ezért) hatalmas potenciált lát a piac, aminek kibontakoztatásához jól jöhet egy tőkefröccs.

Kizöldülnek a tech-óriások

2016. szeptember 26.

Az Apple már 93 százalékban megújuló forrásokból szerzi be az energiát, a Facebook két éven belül éri el az 50, a Google a 100 százalékra törekszik. És ennek marketingértéke van.

Mobilra is jön az automatikusan induló videó

2016. szeptember 22.

Az Apple és a Google is beépítette legújabb mobilböngészőjébe a megoldást, ami a hirdetőket boldoggá teheti, a felhasználókat viszont felbosszanthatja.

Változatlan erőviszonyok az okostelefon piacon

2017. augusztus 31.

Az elkövetkező öt évre a okostelefon értékesítések mérsékelt ütemű folyamatos növekedését jelzi előre az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat.

Belép a filmiparba az Apple

2017. augusztus 17.

Az amerikai óriáscég jövőre körülbelül egymilliárd dollárt szán műsorgyártásra.

Az iPhone 8 legnagyobb újítása

2017. július 25.

Bár a mobilról többnyire még csak pletykákat hallhattunk, az egyik legfontosabb újítást, egy, a héten bemutatott iPhone 8 tok árulta el.