Már elérhető a BMW AR-alkalmazása

Már elérhető a BMW AR-alkalmazása

2017. február 21.

Az Accenture által fejlesztett, Google Play-ben elérhető megjelenítő alkalmazással bárki a szobába varázsolhatja egy i3 vagy i8 típus valós méretű 3D modelljét, kinyithatja az ajtókat, benézhet a beltérbe, kapcsolgathatja a lámpákat és a kocsi színeit is megváltoztathatja.

A Pilvax egykori portása után indul a virtuális nyomozás

2016. március 16.

A Mistory applikáció 2014-ben született meg. Az idei nemzeti ünnepre készített történet azt a kevésbé ismert momentumot ragadja meg, amikor a Nemzeti Múzeum portása beengedte Petőfiéket a hátsó kapun, és ezzel segítette a történelmi események további kibontakozását.

Sportalkalmazás készült a budapestieknek

2019. július 16.

A Budapest Sport Alkalmazás különböző szempontok szerinti bontásban szinte az összes fővárosi sportolási lehetőséget, illetve sportprogramot tartalmazza.

Nemzetközi díjat nyert a biztosítási applikáció

2019. február 6.

A magyar fejlesztés ″Service design″, azaz szolgáltatástervezés kategóriában hozta el az egyik legelismertebb dizájndíjat a hat és fél évtizedes múltra visszatekintő iF Design Award-ról.

Megújul a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. applikációja

2018. április 4.

Tovább fejlesztették a parkolásra és e-matrica vásárlásra használt mobilfizetési alkalmazás, az applikáció legújabb verzióját új design, átlátható menü-struktúra és a használatot megkönnyítő új funkciók jellemzik.