Focis alkalmazás a Cartoon Networktől

2016. augusztus 30.

A Cartoon Network Superstar Soccer Goal!!! játékban a gyerekek összeállíthatják saját csapatukat a csatornán futó sorozatok szereplőiből, akikkel aztán indulhatnak a bajnoki cím megszerzéséért.

Sikeres a SpongyaBob játék

2016. augusztus 30.

A Nickelodeon új, Európában Magyarországon debütáló „többképernyős” játéksorozatához tartozó applikációt az első héten több mint 37 ezren töltötték le.

Az üzenetküldők uralják a fesztiválkommunikációt

2016. augusztus 23.

A fesztiválozók leginkább üzenetküldő alkalmazáson keresztül és vizuális tartalmakkal kommunikálnak egymással – legyen szó a baráti kapcsolattartásról vagy a randiszervezésről.

Ne dőljünk be a frázisoknak!

Ne dőljünk be a frázisoknak!

2016. augusztus 09.
Máshogy látja a világot a marketinges szakma és a fogyasztó. Egyáltalán nem olyan népszerűek a telefonos alkalmazások, mint ahogy azt a marketingesek gondolják. Sőt, ha a fogyasztókat kérdezzük, akkor az olyan technológiai megoldásoknak sem jósolhatunk nagy jövőt mint a QR kód, az NFC vagy érintés nélküli fizetés, a drónok vagy a 3D-s nyomtatás.

Innovációs díjat kapott a Samsung

2016. július 29.

A Smart UX Center lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabadon tárolják, másolják, nyomtassák és megosszák a különböző formátumú dokumentumaikat.

Újabb olimpikonok az OTP programjában

2016. július 07.

Rövid idő alatt 14 új olimpikon is jelezte, hogy nemcsak Rióban tartanak igényt a szurkolók biztatására, hanem már a felkészülési időszak alatt is.

Több mint tízezer új felhasználó

2016. június 29.

A MyTV 2014-es elindítása óta még soha nem néztek annyian egy tévéműsort mobilon, mint a magyar válogatott Eb-mérkőzéseit.

Együttműködik a Marquard Media és a Samsung

2016. június 29.

A két vállalat digitális tartalmi megoldásokat kínál exkluzívan a Samsung mobileszközök vásárlói számára.

Új szolgáltatást kínál a dm

2016. június 22.

A vásárlók mobiltelefonjuk használatával, NFC technológián alapuló érintés nélküli fizetéssel is kiegyenlíthetik a számlájukat.

Applikációt indított a Huawei

Applikációt indított a Huawei

2016. június 15.
A cég tovább bővíti sporttámogatási tevékenységét Magyarországon: a vállalat a Magyar Labdarúgó Szövetség együttműködő partnereként részt vállal a hazai futball támogatásában. Ezzel párhuzamosan Facebook applikációt indított, hogy minél nagyobb szurkolói aktivitással lelkesítse és támogassa a magyar labdarúgó válogatottat.

Fizetőalkalmazás a Vodafone-tól

2017. március 14.

Az EasyRider alkalmazás lehetővé teszi, hogy SMS költség nélkül vásároljunk autópálya-matricát vagy indítsunk parkolást az egész ország területén.

Megérkezett a Stingray Music alkalmazás

2016. szeptember 27.

A zenei alkalmazás mostantól ingyenesen elérhető Magyarországon a UPC Direct, Csehországban és Szlovákiában pedig a freeSAT Medium TV, Medium HD TV és Plus HD TV ügyfelei számára.