Az apróhirdetési lapok szegmense nem is olyan apró

2016. november 03.

Az apróhirdetési lapok nem csak mennyiségüket tekintve jelentősek, hanem árbevételben is kiemelkedő részét képezik a printpiacnak – derült ki a Magyar Lapkiadók Egyesületének elemzéséből.

Átveszi a Car & Boat Mediát az Axel Springer

2014. július 02.

Folytatja a felvásárlásokat az Axel Springer: most a francia Stir Communicationstől szerezte meg a használtautó-portált is üzemeltető kiadó többségi tulajdonát.

Csak egy maradhat – harc az online apróhirdetési piacon

2014. április 23.

Az online apróhirdetési piac változásai hatására az eNET a BCE Infokommunikációs Tanszékével közösen ismét górcső alá vette az ágazatot. A legnagyobb oldalak továbbra sem termelnek profitot.

Tőzsdére vonulhat az Axel Springer

2014. április 16.

Piaci információk szerint az apróhirdetési üzletág tőzsdeképessé tételével foglalkoznak a kiadónál.

Classified hirdetések – semmi sem olyan, mint régen

2014. február 12.

Nemzetközi WAN-IFRA SFN tanulmány az apró-kiskeretes, tematikus hirdetésekről, a nyomtatott sajtó és az online felületek viszonyáról.

Mely telefonok a legértékállóbbak?

2013. november 15.

Az iPhone-ok ára alig változik, a többi okostelefon modell azonban pár hónap leforgása alatt is jóval olcsóbbá válhat, legalábbis az egyik legnagyobb apróhirdetési oldal statisztikái szerint.

Nem lesz Springer-Scout

2013. szeptember 20.

Az Axel Springer egyik reménykeltő beruházási lehetőségeként harangozták be korábban, mégsem veszik meg a portálcsoportot.

Nem is olyan apró az online apróhirdetési piac

2013. szeptember 05.

Vajon a Jófogás vagy az Apród tekinthető a hazai online apróhirdetési piac első számú szereplőjének? Milyen mutatók állnak rendelkezésre, ami alapján össze lehet hasonlítani a két szolgáltatást? Az eNET-BCE közös kutatásában azzal foglalkozott, hogy ki a piacvezető Magyarországon az online apróhirdetési piacon.

Hirdet a Springer?

2013. február 12.

Óriásüzletbe bonyolódhat a Magyarországon is erős pozíciókkal jelen lévő német óriáskiadó. Sok még a sztoriban a ″ha″ – de talán nem sokáig.

Kevesebb álláshirdetés

2012. december 19.

Az év utolsó három hónapjában mérséklődött az álláshirdetési feladási kedv: a korábbi 14 százalékos bővülést ezúttal csupán 7 százalékos növekedés követte. Hasonló a tendencia az ingatlanhirdetések piacán is, egyedül a gépjárművek esetében volt érzékelhető a korábbi negyedévhez hasonló növekedés.

Az apróhirdetési lapok szegmense nem is olyan apró

2016. november 3.

Az apróhirdetési lapok nem csak mennyiségüket tekintve jelentősek, hanem árbevételben is kiemelkedő részét képezik a printpiacnak – derült ki a Magyar Lapkiadók Egyesületének elemzéséből.