Kína és az arab világ hajtja a reklámpiacot

2015. november 27.

A mobil lassan több hagyományos szektort is megelőz – áll a Warc egy évtized változásait elemző riportjában.

Bostoni diák állhat a terroristák közösségimédia-kampánya mögött

2014. szeptember 05.

Az FBI gyanúja szerint a bostoni Northwestern University egy kitűnő eredménnyel végzett volt diákja állhat az Iszlám Állam kampánya mögött.

Dubai nyomulás

2013. szeptember 11.

Széttöredezett szerződésstruktúra helyett egy partnerrel szerződött tartalmainak európai terjesztésére az MBC Group. Itt az új siker reménye.

Drága dolog emírt szidni

2012. november 27.

Tipikus harmadik világbeli sztori Kuvaitból: gondolja meg a nép, mit ír a Twitteren, mert sokba kerülhet neki az emírbírálat.

Robog az arab műholdpiac

2012. május 22.

Korábban is rendkívül színes volt az arab országok műholdas tévépiaca, de az utóbb egy évben hihetetlen volt a bővülés az ingyenes adók terén.

Murdoch belehúzott

2012. május 10.

Ha médiaházának megítélését nagyban rontotta is a nagy-britanniai lehallgatási botrány, Rupert Murdoch gőzerővel fejleszt.

A Közel-Keleten terjeszkedik az Insomnia

2012. május 09.

Az ügynökség eddig is dolgozott a régióban, de most irodát is nyitott.

Iráni reklámzavarás

2012. január 16.

Nem tetszik a hivatalosságnak, ezért zavarják Iránban az al-Dzsazíra vételét. A katari hírcsatorna pedig önfényezésre használja a legújabb konfliktust.

Diktátorhoz menekültek a kurd tévések

2012. január 02.

Addig taszigálták Európában az egyik kurd televíziót, hogy az hamarosan búcsút inthet a kontinensnek. Talált magának egy befogadó diktatúrát ugyanis.

Újabb arab tévé

2011. december 21.

Testvércsatornát kap az arab világ második számú, a Nyugat iránt kifejezetten nem túl barátságos voltáról (is) ismert televíziója.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

13 perce

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.