Újabb amerikai óriás-felvásárlás?

2014. május 09.

Könnyen megeshet, hogy a Comcast-TWC ügylet csak az első lépés volt az Egyesült Államok távközlési piacának újabb konszolidációs hullámában.

AT&T: ügy lezárva

2014. április 02.

Gyorsan végigverte egy kisebb amerikai mobilszolgáltató felvásárlását és integrálását a helyi piaci óriás. Mindenki jól jár a bolttal.

Netflix-Comcast kiegyezés

2014. március 03.

Egy hete még arról írtunk, hogy a letöltéscsászár lehet a Time Warner Cable felvásárlásának nagy vesztese. Közben kiegyeztek a felek.

Tengeretúli T-zűr

2014. február 13.

Sehogyan sem tudja nyugvópontra juttatni észak-amerikai leányvállalatának ügyét a német távközlési óriáscég. Bebukhatnak egy lehetséges megoldást.

Kereket növeszt az AT&T

2014. január 17.

Autókba költözik az Egyesült Államok legnagyobb vezetékes és mobilszolgáltatója. Értelemszerűen az utóbbi ágazat az érintett.

Fúziókat akar a T-főnök

2013. december 10.

Itt az idő, hogy fúziókkal erősítse magát az európai távközlési piac, mielőtt a tengerentúli riválisok megeszik reggelire – véli a T-főnök.

Sorbanállás olasz telkóért

2013. szeptember 18.

Egyre több befektetőt hoznak hírbe Olaszország legnagyobb távközlési cégével. Van, aki cáfol, és olyan is akad, aki a tulajdonosoknak nem kell.

Google: mélységi támadás

2013. augusztus 09.

Egy frissen megszerzett üzlettel mélyebbre nyomul a keresőóriás. Egyben egy erős piaci szereplőt üt ki a nyeregből.

Konszolidálódik az amerikai mobilpiac

2013. július 24.

A napokban újabb - apró, de izgalmas - felvásárlást jelentettek be.

Sprint: nincs lefutva?

2013. május 02.

Hónapokig az amerikai mobiltelefonos piac konszolidációjának első lépéseként emlegették. Most pedig megtörténhet, hogy más veszi meg a szolgáltatót.

Új vezetőket igazolt a HPS Group

16 órája

Két új vezetővel bővült a HPS Group csapata: Kuti István digitális üzletágvezetőként, Szakál Zoltán pedig stratégiai vezetőként csatlakozott a céghez.

Elindult a Kecskeméti Animációs Fesztivál

18 órája

A Magyar népmesék ihlette játszótér átadásával kezdődött meg a 14. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál (KAFF) és a párhuzamosan zajló 11. Európai Animációs Játékfilm és TV-Film Fesztivál - írja az MTI.

Munkában az ÖRT új főtitkára

1 napja

Gerendi Zsolt több mint húsz ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról, majd csatlakozott az ÖRT csapatához. Fazekas Ildikó az igazgatói feladatokat látja el.