Nem veheti meg az AT&T a T-Mobile USA-t

2011. szeptember 01.

Az amerikai igazságügyi minisztérium feküdt keresztbe az ügynek, és a versenyhatóság is aggályait fejezte ki, bár még nem döntött.

AT&T: netes hátszél

2011. június 17.

A nagy internetes cégektől kapott erkölcsi támogatást az AT&T a Deutsche Telekom amerikai hálózatának megvásárlásához. Nincs önzetlenségi roham.

Eladták a T-Mobile USA-t

2011. március 21.

A 39 milliárd dolláros üzlet nyomán 8 százalékos részesedést és gy igazgatósági helyet szerzett az AT&T-ben a Deutsche Telekom. A bevételeket részben adóságcsökkentésre fordítják. A cég azt várja az ügylettől, hogy stabilizálhatja európai pozícióit, illetve az internetes termékfejlesztésre is több energia jut az öreg kontinensen.

Véget ért a Beach Sports Festival

1 napja

Több mint 40 sportág kétezer versenyzője vett részt a hétvégén a nyár legnagyobb sportfesztiválján a Lupa Beachen. A Beach Sports Festival keretében a strandsportágak országos és regionális bajnokságait is megrendezték.

Megválasztották Magyarország Szépét

1 napja

Nagypál Krisztina lett Magyarország Szépe 2019-ben, a showműsorral egybekötött verseny döntőjét élőben közvetítette vasárnap a Duna Televízió és a Duna World csatorna - írja az MTI.

Toy Story 4 az amerikai mozis listák élén

1 napja

118 millió dolláros, vagyis 33,6 milliárd forintnak megfelelő hétvégi jegyárbevétellel nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4 - írja az MTI.

Ingyenes drónszabályozó technológia a Vodafone-tól

2019. június 21.

A Vodafone bemutatta, hogy a mobiltechnológia révén miként lehetséges szigorú ellenőrzés alatt tartani és megakadályozni a drónok berepülését különféle ideiglenesen őrzött területre, például bűnügyi helyszínekre.