Különdíjas lett a Panaszkezelő.hu

2017. november 29.

A féléves múltra tekintő startup a vállalkozásokat segíti a reklamációk jogszerű kezelésében.

Rendhagyó lesz idén „Az Év Honlapja” 2017. pályázat

2017. augusztus 15.

Magyarország legismertebb online marketing-kommunikációs pályázata idén is összegyűjti az év legjobb weboldalait. A webfejlesztőknek és tulajdonosoknak érdemes már most nevezniük, mert elindult a kedvezményes, Early Bird-jelentkezés!

A TOPTALQ lett az év honlapja

2016. december 09.

Média kategóriában tartolt a – nem egészen egy éve indult - egyedi hírgyűjtő oldal. A cég arra emlékeztet közleményében: a Magyar Marketing Szövetség versenyén idén 240 nevezés érkezett.

Kiosztották ’Az Év Honlapja’ jubileumi díjait

2016. december 08.

15. alkalommal hirdették meg Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett verseny jubileumi évében összesen 240 nevezés érkezett.

15 éves Az Év Honlapja pályázat

2016. szeptember 13.

A webdesign folyamatos változása és sokrétűsége elengedhetetlenné tette, hogy Az Év Honlapja zsűrizési módszerei és értékelési eszközei is rugalmasan változzanak.

Megvannak Az Év Honlapjai

2015. december 03.

Tizennegyedik alkalommal hirdették meg a versenyt, összesen 280 pályázat érkezett.

Vasárnapig lehet nevezni ’Az Év Honlapja’ pályázatra

2015. november 13.

Az eredeti nevezési határidőt meghosszabbítva, még november 15. vasárnapig lehet jelentkezni, 25 kategóriában. Eddig már több mint 200 weboldalt neveztek.

Hosszabbít Az Év Honlapja pályázat

2015. november 02.

November 15-ig lehet még jelentkezni a pályázatra, 25 kategóriában.

A web demokráciája

2015. október 09.

Javában zajlik az idén 14. alkalommal meghirdetett ’Az Év Honlapja’ pályázat, amelyre október 31-ig lehet leadni a nevezéseket.

Tantárgy lett Az Év Honlapja pályázat

2015. szeptember 17.

A Budapesti Metropolitan Főiskola diákjai ismerkedhetnek meg a versennyel, annak történetével, kommunikációjával, illetve kapcsolódó trendekkel és esettanulmányokkal.

Magyar divattervező ruhájában Christina Aguilera

2 órája

Kis-Juhász Fábiánt gyerekkora óta foglalkoztatta a divat világa. Elmondása szerint 4-5 éves lehetett, amikor elkezdett hercegnőket és különböző női karaktereket báli ruhákban lerajzolni.

Parászka Borókáé a júniusi díj

3 órája

Júniusban Parászka Boróka 168ora.hu-n megjelent Gyermekvadászat után – Rohingya túlélők vallomásai című cikke nyerte a Minőségi Újságírásért Díjat.