Újra versenyeznek a honlaptulajdonosok

2012. szeptember 07.

Az immáron 11. éve megrendezésre kerülő ″Az Év Honlapja″ online marketingkommunikációs pályázat idén is 25 kategóriában várja a jelentkezéseket.

Ezt olvastátok ti 2011-ben

2011. december 27.

Emlékeztető összeállítás a Médiapiac.com legnépszerűbb cikkeiből. Közösségi média, Amazon, Origo, Fluor Tomi a top10-ben.

Kiosztották Az Év Honlapja díjakat

2011. december 06.

Sokat nyert a kirowski, az fps, de díjazták a Bónusz Brigádot, a Feminát és a WebBeteget is. A korábbi csalás gyanú miatt webes közönségdíjat nem osztottak, csak a Facebook szavazás nyomán. Megerősítették: jövőre biztosan szigorúbb lesz a közönségszavazás, és részletesebb lesz a versenykiírás, például a tiltott eszközök tekintetében is. Összesen 314 pályázat érkezett a jubileumi versenyen.

Jövőre szigorúbb közönségszavazást ígér Az Év Honlapja

2011. november 28.

A verseny közönségszavazásával kapcsolatban felmerült a gyanú, hogy bizonyos indulók nem játszanak tiszta lapokkal. Megkérdeztük a szervezőket, az egyik elégedetlen versenyzőt és a meggyanúsított pályázók egyikét is. Egyelőre nem tudni, hogyan döntenek a szervezők, de jövőre biztosan szigorúbb lesz a szavazás. Idén áthidaló megoldással kísérleteznek.

Hosszabbított Az Év Honlapja

2011. november 03.

Két héttel tovább lehet nevezni a versenyre, amelyet idén tizedik alkalommal rendeznek meg.

Megint szemlézik az év honlapjait

2011. szeptember 05.

Tizedik alkalommal rendezi meg a megmérettetést a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat.

Ki másolta le Az Év Honlapja versenyt?

2011. február 25.

Van, aki hitelrontást, van, aki sima viccet sejtett először Az Év Honlapja versenyre kísértetiesen hasonlító, ám ingyenes megmérettetés mögött. A szervező szerint semmi ilyesmiről nincs szó, nagyon is komolyan gondolja. A neve ugyanakkor több spammer bejelentő oldalon is felbukkant, s furcsa kód beépítését kérték a résztvevőktől a verseny elején. Tudatos hitelrontó akcióról azonban szerintünk nincs szó.

A koronavírus a hírekben is uralta a tavaszt

1 napja

A Clementine az online felületeken megjelent hírekből készített strukturált adatbázist, melyen megvizsgálta a súlypontok változását az érintett témákat illetően.