Slim nem viccel

2014. május 29.

Nekilátott a Telekom Austria felvásárlását előkészíteni a világ második leggazdagabb embere. Ennek pedig honnan máshonnan jönne jele, mint Szófiából.

Érdekes román netszámok

2014. május 29.

Térségünkben a románok közül neteznek arányaiban a legkevesebben, viszont délkeleti szomszédunknál a legnépszerűbb a mobileszközökön szörfölés.

Zágrábban pattogtat a Styria

2014. május 28.

Remek időzítéssel építi tovább horvátországi portfolióját a helyben amúgy is kiterjedt és erős médiabirodalommal rendelkező osztrák társaság.

Csendes belgrádi ünnep

2014. május 27.

Különösebb csinnadratta nélkül köszöntötte saját magát fennállásának huszonötödik évfordulóján a Balkán egyik közízlés-meghatározó médiuma.

RTL: váltás Zágrábban

2014. május 26.

Bő egy hónappal a korábbi első ember távozása előtt jelentette be az RTL-csoport, ki veszi át horvátországi tevékenységei irányítását.

Lengyel multiplexper, kelet-európai digitális kérdőjelek

2014. május 19.

Jogi lépéseket fontolgat a nemzeti műsorszóró társaság, az Emitel, mivel álláspontjuk szerint törvénysértő módon csúszik a pályázat kiírása.

Hasít a szlovén printreklám

2014. április 30.

A válság dacára is tetemes mértékben növelték hirdetési árbevételüket az ötöd Magyarországnyi szomszédállam nyomtatott orgánumai.

Sokat ér a szlovén telkó

2014. április 24.

Egymilliárd euró feletti értékre árazták be Szlovénia legnagyobb, külföldi érdekeltségekkel is rendelkező szolgáltatóját a cég elemzői.

Bővülőben a román tévépiac

2014. április 23.

A kábel volt a tavalyi év nagy nyertese Romániában, de a növekedés arányát tekintve persze nem volt nehéz lefőzni ezt a platformot.