Nook: nuku

2013. július 22.

Levonta a személyes konzekvenciákat a Nook-projekt kudarcaiból a Barnes&Noble amerikai könyvkereskedelmi hálózat első számú vezetője.

Húz a Nook

2012. december 04.

Nagyot dobtak a Barnes&Noble második negyedéves számain az elektronikus könyvek és a hozzájuk szükséges olvasók. Pedig utóbbiak ára igencsak esett.

Európába jön a Nook

2012. augusztus 29.

Megkóstoltatja a nemzetközi piaccal is e-olvasóit az amerikai Barnes & Noble könyvescég, de a jelek szerint óvatosan nyitnak az öreg kontinens felé.

Rohamra indul a Nook

2012. február 02.

Kitör eddigi elszigeteltségéből az amerikai piacokon egyébként bevált könyvolvasó. Földrajzi és céges tekintetben is nyithat a Barnes & Noble.

Az e-olvasók vonzóbbak lehetnek a női lapoknak?

2011. május 24.

Miközben a magazinok zöme az iPad-re fókuszál, nem biztos, hogy ez a legjobb stratégia, legalábbis az eladások és a kutatások alapján.

Az e-könyv biznisz felé kacsintgat a Liberty Media

2011. május 20.

Vételi ajánlatot tett a médiacég a Barnes & Noble kiadónak, amely a Nook e-olvasót is piacra dobta.

Magyar divattervező ruhájában Christina Aguilera

2 órája

Kis-Juhász Fábiánt gyerekkora óta foglalkoztatta a divat világa. Elmondása szerint 4-5 éves lehetett, amikor elkezdett hercegnőket és különböző női karaktereket báli ruhákban lerajzolni.

Parászka Borókáé a júniusi díj

3 órája

Júniusban Parászka Boróka 168ora.hu-n megjelent Gyermekvadászat után – Rohingya túlélők vallomásai című cikke nyerte a Minőségi Újságírásért Díjat.