Nook: nuku

2013. július 22.

Levonta a személyes konzekvenciákat a Nook-projekt kudarcaiból a Barnes&Noble amerikai könyvkereskedelmi hálózat első számú vezetője.

Húz a Nook

2012. december 04.

Nagyot dobtak a Barnes&Noble második negyedéves számain az elektronikus könyvek és a hozzájuk szükséges olvasók. Pedig utóbbiak ára igencsak esett.

Európába jön a Nook

2012. augusztus 29.

Megkóstoltatja a nemzetközi piaccal is e-olvasóit az amerikai Barnes & Noble könyvescég, de a jelek szerint óvatosan nyitnak az öreg kontinens felé.

Rohamra indul a Nook

2012. február 02.

Kitör eddigi elszigeteltségéből az amerikai piacokon egyébként bevált könyvolvasó. Földrajzi és céges tekintetben is nyithat a Barnes & Noble.

Az e-olvasók vonzóbbak lehetnek a női lapoknak?

2011. május 24.

Miközben a magazinok zöme az iPad-re fókuszál, nem biztos, hogy ez a legjobb stratégia, legalábbis az eladások és a kutatások alapján.

Az e-könyv biznisz felé kacsintgat a Liberty Media

2011. május 20.

Vételi ajánlatot tett a médiacég a Barnes & Noble kiadónak, amely a Nook e-olvasót is piacra dobta.

Tippek az e-mailes átverések kivédésére

8 órája

A Telenor Magyarország is szembesült azzal, hogy a cég nevével visszaélve, csalók hamis fizetési felszólítást terjesztenek e-mailben, és így pénzt vagy személyes adatokat próbálnak kicsalni az emberektől.

A Bermuda-háromszög rejtélye a Spektrumon

8 órája

Számtalan tudományos és misztikus magyarázat napvilágot látott már, de mai napig nem lehet biztosan tudni, hogy mi történt a területen eltűnt repülőgépekkel, hajókkal, és a több száz főnyi személyzettel - áll közleményben.