Távozott a Viacom regionális vezetője

2018. október 25.

Bartosz Witakot ideiglenesen Elena Balmont helyettesíti.

Új alelnökök a MEME-ben

Új alelnökök a MEME-ben

2017. július 12.
A Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete júniusi közgyűlésén két új alelnököt választott, tisztségük két évre szól.

Harsányi Gábor a Viacom magyarországi country managere

2017. június 07.

Bartosz Witak közvetlen irányítása alatt felügyeli a magyarországi üzletmenetet, stratégiai üzlet- és termékfejlesztést, illetve képviseli Magyarországot az üzleti és szakmai kapcsolatokban.

RTL-Viacom együttműködésben indul új tévécsatorna

RTL-Viacom együttműködésben indul új tévécsatorna

2016. szeptember 20.
RTL Spike néven új szórakoztató csatornát indít a Viacom, az RTL Magyarországgal együttműködésben. Az adón egyedi tartalmak és helyi gyártású műsorok is láthatók lesznek, többek között a híres-hírhedt Jersey Shore adaptációja.
2016-tól az r-time értékesíti a Viacom csatornáit

2016-tól az r-time értékesíti a Viacom csatornáit

2015. szeptember 28.
2016. január elsejétől kizárólagos szerződéssel az r-time veszi át a Viacom International Media Networks magyarországi portfóliójába tartozó csatornák reklámszpot értékesítését. A Viacom csatornák non-spot értékesítési feladatait a Viacom cégen belül kialakított struktúrában viszi tovább.

Új szakemberrel erősítik a Viacom kommunikációját

2015. szeptember 25.

Szeptembertől Szűcs László felügyeli a nemzetközi médiavállalat regionális PR és kommunikációs tevékenységét.

Bővít a Viacom

2015. február 03.

Romániában kötött új megállapodást a médiacég.

Szombatonként a családoké a Paramount Channel

2014. december 12.

A csatorna decembertől jelentős változást hajt végre hétvégi programkínálatán: szombaton a kora délutáni műsorsávot a családoknak tartja fent.

Megújult a Viacom központja

Megújult a Viacom központja

2014. november 27.
A XI. kerületi központ egyben a világ harmadik legnagyobb Viacom székhelye, hiszen a médiavállalat csak Londonban és New Yorkban tart fenn ennél is tágasabb irodát. Ennek oka - a kiterjedt magyarországi és regionális aktivitáson túl -, hogy Budapesten működik a cég mintegy kétszáz fős, egész Európára kiterjedő pénzügyi szolgáltató központja is.

Viacom-csatornákkal bővül a UPC kínálata

2014. október 07.

A UPC előfizetői ezentúl– különböző csomagokban - láthatják a Paramount Channel, a Nick Jr., a Comedy Central Extra és az MTV Hits műsorát is.

A GVH a dr. Gődénnyel hirdető céget vizsgálja

12 órája

A vizsgálatot azért indult a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozással szemben, mert az feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban.