Dr. Beck György szerint nem csak a profit számít

Dr. Beck György szerint nem csak a profit számít

2019. július 10.
Dr. Beck György, a Vodafone korábbi első embere, aki ma már a Neumann János Számítógéptudományi-társaság elnöke, Szabó Zoltán Attila Törzsasztal című televíziós műsorában, a Fix Televízióban jelentette be, hogy a 2023-as informatikai diákolimpiát Budapestre hoznák.
Átadták az Év Menedzsere 2016 díjakat

Átadták az Év Menedzsere 2016 díjakat

2017. február 20.
Az Év Menedzsere címet Váradi J. József, a Wizz Air alapítója és vezérigazgatója, az Év Fiatal Menedzsere címet pedig Árvai Péter, a Prezi társalapítója és vezérigazgatója kapta. Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt. elnöke Életmű Díjat kapott.
Olimpiai szurkolói központ nyílik a belvárosban

Olimpiai szurkolói központ nyílik a belvárosban

2016. augusztus 02.
Az M4 Sport élő közvetítésének szüneteiben a televízió szakértői, műsorvezetői, valamint olimpiai és világbajnokok elemzik majd az eseményeket.

Pozitív a Vízilabda EB médiavisszhangja

2014. augusztus 01.

A külföldi sajtó kevésbé intenzíven követte az eseményeket, viszont egy cikk erejéig foglalkoztak a médiafigyelem fenntartásának problémájával is.

Új vezér a Vodafone élén

2011. augusztus 04.

Dr. Beck György elnökként marad a mobilszolgáltató élén, mellé érkezik az új vezérigazgató.

Nem akarják nőknek hívni a nőket - itt az útmutató ellene

15 órája

Egy útmutatót adott ki a sajtónak a Women´s Liberation Front (WoLF) nevű szervezet többek között arról, hogy hogyan írjanak a nőkről anélkül, hogy megpróbálnák eltörölni vagy a háttérbe szorítani őket - írja a V4NA.