Az email marketingről konferenciáznak

2012. augusztus 29.

Szeptember 13-án, Budapesten lesz a rendezvény, melynek szervezője a Zseron.

Nagyot fejlődtek a startupok prezentációs téren

2012. március 08.

Ötödik alkalommal rendezték meg a StartUp Underground (SUU) konferenciát. Idén nem a webes startupok domináltak, a győztes egy 3D-s nyomásérzékelő lett. Szembetűnő volt, hogy a korábbiakhoz képest mennyivel professzionálisabbá vált az ötletek prezentációs csomagolása.

Tágítja a fókuszt a SUU

2012. február 14.

Ötödik alkalommal rendezik meg a startup konferenciát, idén jobban nyitnak a régió, Amerika és a nem online cégek felé. Újdonság, hogy valójában két rendezvény lesz, a második tétje egy tíz hetes ösztöndíj a Singularity Universityre, ahol az az alapkérdés, hogy hogyan lehet innovációk segítségével egymilliárd embernek segíteni. Ha tévedés is azt gondolni, hogy Amerika idehozható, de a támogatási és vállalkozói kultúráért azért érdemes a ″szomszédba″ menni.

Lájkolod vagy pluszolod?

Sági Ferenc 2011. december 15.

A Google+ felhasználószámban még nem versenyez a Facebookkal, ám a jövőben még bármi lehet. Magyar piaci adatok és elemzés a Google szolgáltatásáról az NRC tanácsadójától, Sági Ferenctől. Az eredményeket három szakértő kommentálta különböző nézőpontokból. Abban mindannyian egyetértettek, hogy a potenciál óriási, így korai leírni és a Buzz/Wave vonal bénázásával azonosítani a Google+-t.

Keresőmarketing nap a hatékonyság jegyében

2011. november 16.

Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő konferencia egyik alapgondolata az lesz, hogy a közösségi médián túl is van élet.

Internet Hungary: megvannak az internet nagykutyái

2011. október 12.

Négy kategóriában szavazhatott a közönség a legmeghatározóbb online piaci vezetőkről.

Meghosszabbították a beadási határidőt

13 órája

Az eredeti tervek szerint múlt hét péntekig lehetett pályázni, de az érdeklődésre való tekintettel a Sportmarketing Tagozat elnöksége három nappal meghosszabbítja a Sportmarketing Díj pályázatok beadásának határidejét.

Megszorítások lesznek a Budapesti Fesztiválzenekarnál

16 órája

Arról értesültek, hogy a megszűnt taót kompenzálni hivatott többlettámogatásból 200 millió forintban részesül, amely az együttes esetében az utóbbi évek taotámogatás-átlagának kevesebb mint 50 százaléka.