Rekordforgalommal nyitott az eMAG Black Friday

2018. november 23.

Jelentősen nőtt a mobilról vásárlók száma.

Minden 4. ember szerint csak átverés a Black Firday

Minden 4. ember szerint csak átverés a Black Firday

2018. november 23.
Azok között viszont, akik hisznek a Black Friday akcióiban, messze a műszaki cikkek a legnépszerűbbek: a vásárlók harmada műszaki cikket fog beszerezni. Míg egyre több területről szállnak be cégek a Black Friday akciócunamiba, addig továbbra is csak alig ötödük vesz részt a nagy leértékelési őrületben - derül ki a Kereskedelmi Marketing Trendek Kft. felméréséből.

Sokba kerülhetnek a megtévesztő Black Friday reklámok

2018. november 22.

A Black Friday magyarországi népszerűségének növekedésével együtt jár az is, hogy egyre több panasz érkezik az akciókkal kapcsolatban.

Black Friday: Kereslet van, kínálat nincs?

Black Friday: Kereslet van, kínálat nincs?

2018. november 22.
A Black Friday-jel idén is kezdetét veszi az év – vásárlások szempontjából – egyik legizgalmasabb időszaka, a karácsonyi készülődés. Az üzletek és webáruházak akcióit több hónapos tervezési és előkészítési időszak előzi meg. Vajon a másik oldal, a vásárlók mennyire készülnek idén a fekete péntekre? Az eNET friss Black Friday-es vásárlási terveket vizsgáló kutatásából kiderül, hogy bár kevésbé lelkesek a magyar netezők, mint tavaly, mégis akár 110 milliárd forintot is elköltenének, ha megfelelő áron megtalálnák az őket érdeklő termékeket.

Nem fogyhat ki a fekete péntekre szánt készlet

2018. november 20.

A nem valós akcióért akár tízmilliós bírsággal is sújtható a kereskedő.

Black Friday – a GVH bírságolási ünnepnapja?

2018. november 19.

A kiemelt akciózási időszakban nemcsak a fogyasztóknak, de a kereskedőknek is érdemes résen lenni, mert a GVH sem nézi tétlenül az ígérgetési versenyt.

Black Friday-kor háromszor annyi ruhát vásárolunk, mint év közben

2018. november 19.

Az ünnepi időszak és a közelgő nagy árleszállítások kapcsán a magyar fogyasztók külföldi online vásárlási szokásait mérte fel a PayPal.

Elhúzódik az idei Black Friday

Elhúzódik az idei Black Friday

2018. november 15.
Akár 2 hétig is tarthat az év végi szezont felvezető legnagyobb akciós időszak, az online forgalom pedig elérheti a 40 milliárd forintot.

Így érdemes rendelni, hogy időben megérkezzen a csomag Kínából

2018. november 14.

A RendeljKínait.hu csapata a késlekedő vásárlók számára gyűjtött össze néhány jótanácsot, amelyeket betartva még időben megérkezhet a Kínából rendelt ajándék a karácsonyfa alá.

6,4 milliárdos forgalomra számít az eMAG

2018. november 13.

Mintegy tíz hónapnyi előkészületet követően és 2,5 millió eurós befektetéssel a vállalat felkészült a Black Friday rohamra.

Újra versenyeznek a székely startupok

15 órája

Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa és a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány immár második alkalommal rendezi meg a Be Smart Székelyföld startup versenyt.

Véget ért a 2019-es K-show

15 órája

Tematikája a körforgásos gazdaság volt, amelyre az Európai Unió, mint a versenyképesség kulcsára is tekint.