Egyenletes reklámdömping az ünnepek előtt

2019. december 09.

A Gemius részletesen elemezte a novemberi Black Friday lázat a Trade és Telecommunications iparági szektorokkal kapcsolatban.

Influenszerek adják el a Fekete Pénteket

2019. december 04.

A SentiOne kutatása az elmúlt három év hazai Black Friday akcióit elemzi az interneten megjelenő szövegek alapján.

Rekordforgalommal nyitott az eMAG Black Friday

2018. november 23.

Jelentősen nőtt a mobilról vásárlók száma.

Minden 4. ember szerint csak átverés a Black Firday

Minden 4. ember szerint csak átverés a Black Firday

2018. november 23.
Azok között viszont, akik hisznek a Black Friday akcióiban, messze a műszaki cikkek a legnépszerűbbek: a vásárlók harmada műszaki cikket fog beszerezni. Míg egyre több területről szállnak be cégek a Black Friday akciócunamiba, addig továbbra is csak alig ötödük vesz részt a nagy leértékelési őrületben - derül ki a Kereskedelmi Marketing Trendek Kft. felméréséből.

Sokba kerülhetnek a megtévesztő Black Friday reklámok

2018. november 22.

A Black Friday magyarországi népszerűségének növekedésével együtt jár az is, hogy egyre több panasz érkezik az akciókkal kapcsolatban.

Black Friday: Kereslet van, kínálat nincs?

Black Friday: Kereslet van, kínálat nincs?

2018. november 22.
A Black Friday-jel idén is kezdetét veszi az év – vásárlások szempontjából – egyik legizgalmasabb időszaka, a karácsonyi készülődés. Az üzletek és webáruházak akcióit több hónapos tervezési és előkészítési időszak előzi meg. Vajon a másik oldal, a vásárlók mennyire készülnek idén a fekete péntekre? Az eNET friss Black Friday-es vásárlási terveket vizsgáló kutatásából kiderül, hogy bár kevésbé lelkesek a magyar netezők, mint tavaly, mégis akár 110 milliárd forintot is elköltenének, ha megfelelő áron megtalálnák az őket érdeklő termékeket.

Nem fogyhat ki a fekete péntekre szánt készlet

2018. november 20.

A nem valós akcióért akár tízmilliós bírsággal is sújtható a kereskedő.

Black Friday – a GVH bírságolási ünnepnapja?

2018. november 19.

A kiemelt akciózási időszakban nemcsak a fogyasztóknak, de a kereskedőknek is érdemes résen lenni, mert a GVH sem nézi tétlenül az ígérgetési versenyt.

Black Friday-kor háromszor annyi ruhát vásárolunk, mint év közben

2018. november 19.

Az ünnepi időszak és a közelgő nagy árleszállítások kapcsán a magyar fogyasztók külföldi online vásárlási szokásait mérte fel a PayPal.

Elhúzódik az idei Black Friday

Elhúzódik az idei Black Friday

2018. november 15.
Akár 2 hétig is tarthat az év végi szezont felvezető legnagyobb akciós időszak, az online forgalom pedig elérheti a 40 milliárd forintot.

Fesztiválgyőztes a Spektrum sorozata

2 napja

A „Tabukról tabuk nélkül″ 2019-ben bemutatott 2. évada megnyerte az olaszországi Oniros Filmfesztivál fődíját a dokumentumfilmek kategóriájában.