Újabb BlackBerry-bukta?

2014. április 08.

Szegény embert még az ág is húzza. Ugyanez igaz a mobiltechnológia egykori kanadai úttörőjére, amely kicsi, de fontos ügyfelet veszthet.

Nagyot lép az Android

2014. január 17.

Az idei lehet az első esztendő, amikor egymilliárd fölé ugrik a Google operációs rendszerével eladott új mobileszközök száma – jósolja a Gartner.

BlackBerry-remény

2014. január 15.

Lélegzetvételnyi időhöz jut a kanadai oksotelefon-gyártó, de túléléséhez újabb piacokra kell lelnie. A meglévőket ugyanis viszi az Apple és a Samsung.

Eladás előtt a BlackBerry

2013. szeptember 30.

Hazai kézben maradhat az okostelefon-piac egykori úttörője, ha sikerül a többiekkel egyezségre jutnia az egyik kisebbségi tulajdonosnak.

Több az okostelefon

2013. augusztus 22.

A második negyedéves értékesítési adatok azt mutatják: újabb vízválasztót lépett át a forgalom.

Android, iOS, meg a többiek

2013. május 22.

Mindenkit ver a két nagy operációs rendszer. A legfrissebb adatok szerint tizenkét telefonból tizenegyen ezek futnak. A BlackBerry gyártója vergődik.

BlackBerry-feltámadás?

2013. február 06.

Alapvető pozícióváltozást vár a BlackBerry-t gyártó RIM első embere a most piacra kerülő legújabb készüléküktől, miközben át is szervez azért.

Kicsit üt a Samsung

2013. február 05.

Furcsa ellenfélválasztással hívja fel magára a figyelmet a Samsung legújabb tengerentúli szpotja. De ha végignézzük kisfilmet, rájövünk, mi a lényeg.

Perel a Nokia

2012. december 04.

A globális mobilpiac két rosszul teljesítő szereplőjének pereskedésétől lehet hangos hamarosan a média. A Nokia bíróság elé citálja a RIM-et.

Inkább számítógépeznek, mint tévéznek a férfiak

2012. augusztus 21.

Az okostelefonok sem sokkal maradnak le népszerűségben, s ha okostelefon, akkor iPhone - derül ki az AskMen.com kutatásából.