A médiatanács hozzájárult az Axel Springer-Ringier fúzióhoz

2014. május 30.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa megadta az előzetes szakhatósági hozzájárulást az Axel Springer és a Ringier AG magyarországi fúziójához, amelyről a végső döntést a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) mondja ki.

Blikk: ismét a Carbon Grouppal

2014. március 07.

Újra a Carbon Group Communication nyerte el a Blikk márka építésének lehetőségét.

BliXX – Indul a Blikk születésnapi játéka

2014. február 24.

Születésnapi játékkal ünnepli fennállásának 20. évfordulóját a Blikk. A kampány tv-ben, rádióban, citylightokon és a kiadó print felületein fut.

Egyesülhet a Ringier és az Axel Springer Magyarországon

2014. január 23.

A Vienna Capital Partners (VCP) felvásárolja a Ringier és az Axel Springer médiaportfóliója egy jókora szeletét, köztük a Népszabadságot, nyolc megyei napilapot, a Nemzeti Sportot és a Világgazdaságot. Ezzel elhárulhat a versenyjogi akadály - közölték a cégek. A többi régiós piacon a helyi hatóságok

Távozik a MédiaLOG vezérigazgatója

2013. december 02.

Köő-Tóth Győző az év végével közös megegyezéssel távozik a posztról. A vezérigazgatói feladatokat a Zrt. igazgatósága veszi át.

Mobilos megújulás a Blikknél

2013. május 29.

Januárban a Nemzeti Sport mobilfelülete frissült.

Elindult a Blikk Bumm

2013. május 24.

Május 21-én elindult a Blikk Bumm címlapmatricás játék, amelyben ezúttal a pénz- és tárgynyeremények, vásárlási utalványok és utazások mellett egy Citroën C-Elysée is vár a játékosokra.

Abraka Babra

2013. április 18.

Hegyi Barbara főszereplésével elindult a Ringier és az AGB közös fejlesztésű tévéműsora, az Abraka Babra.

Papp Gábor a Médiapiac rádióműsorban

2013. április 09.

A Médiapiac március 25-ei adásában Papp Gáborral, a Ringier Szórakoztató és Sport üzletágának igazgatójával beszélgettünk a 90.9 Jazzy Rádióban.

20 éves a Ringier

2013. április 04.

Alapításának 20. évfordulóját ünnepli Magyarország egyik legnagyobb médiavállalata, a Ringier. A vállalat ebből az alkalomból kommunikációs kampányba kezd, de további meglepetésekre is készül.

Megújult a Blikk.hu

2015. november 20.

A Ringier Axel Springer Magyarország cégcsoporthoz tartozó márka 2015 novemberétől teljesen megújult formában lesz elérhető.