Busz tetején tesztelhettek a bloggerek

Busz tetején tesztelhettek a bloggerek

2017. november 06.

A november 3-i Anjunadeep Budapest koncertre készülő Budapest Calling és a Nokia közös városnéző bulija során a Budapest Bothie Buson közismert hazai bloggerek és youtuberek vettek részt.

A Cosmopolitan ismét díjazta a legjobb blogokat

A Cosmopolitan ismét díjazta a legjobb blogokat

2017. október 30.

A Cosmopolitan Blogger Award 2017 nyertesei a Fifty Pairs of Shoes, a Chloe From The Woods, a Blogozine, az 5 hozzávaló, a The Sparkling Blueberry és Inez Hilda Papp lettek, míg az Év influencerének járó díjat Kulcsár Edinának ítélték az olvasók.

A Biopont és a Weleda is bloggerpályázatot hirdet

2018. szeptember 13.

Napjainkban nagyon sokan szeretik az internet segítségével megmutatni gondolataikat, érzéseiket, véleményüket. Nos, most két külön témában is alkalom nyílik arra, hogy azok, akik szívesen tennék mindezt kipróbálhassák magukat.

Influencer marketing blogot indított a Morpho

2017. december 14.

A blogon egyaránt találkozhatnak az olvasók nagyobb lélegzetvételű szakmai elemzésekkel, írásokkal, interjúkkal, aktualitásokkal, valamint a nemzetközi trendekkel kapcsolatos kitekintőkkel is.

Social Media Award-ot indít a JOY

2017. április 4.

Első alkalommal sorakoztatja fel a közösségi média legjeit a JOY magazin. Az olvasók nyolc különböző kategória negyven jelöltjére tehetik le voksukat a közel két hónapon át tartó szavazás ideje alatt.

Médiapiaci előrejelzés a Carat-tól

2016. szeptember 22.

Legutóbb idén áprilisban adta ki a globális médiapiac várható alakulásáról szóló előrejelzését, a Carat nemzetközi hálózata. A hazai ügynökség most frissítette a nemzetközi számokat.