A magyar BOOKR Kids kelti életre az Oxford University Press könyveit

2020. június 19.

Az Oxford University Press a magyar BOOKR Kids-t bízta meg azzal, hogy újratervezze majd digitalizálja a kiadó klasszikus regényeit és könnyített olvasmányait.

A Müpától igazolt marketing vezetőt a BOOKR Kids

2018. augusztus 23.

Fazekas László közel 4 és fél évig vezette a Müpa digitális marketing csapatát, ahol a Budapesti Tavaszi Fesztivál és a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál digitális marketing tevékenységéért ugyancsak felelős volt.

A 12 éves lányok nem cukik

A 12 éves lányok nem cukik

2017. május 30.
Weigert Miklós képes forgatókönyv rajzolóval, a Gumball csodálatos világa egyik alkotójával a Cartoon Network Képzeletműhely programjának bemutatóján beszélgettünk nemzetközi tapasztalatairól, kulturális különbségekről, „mai gyerekekről” és az animációs filmek helyéről a médiapiacon.

Taroltak a női startupok

2016. június 07.

A BOOKR Kids interaktív könyvtárapplikációja két nap alatt, két nemzetközi versenyt is megnyert.

Ünnepi hétvége a BOOKR Kids-nél

2016. április 21.

Mind a 100 interaktív mese ingyenesen tölthető le a BOOKR Kids Mesetárában ezen a hétvégén, a cég egyéves születésnapján.

Komplex meseélményt kínálnak

Komplex meseélményt kínálnak

2016. február 02.
Ha a gyerekek csillogó képernyőt látnak, arra le is fognak csapni, legyen szó tabletről vagy mobilról, a rajongás garantált. A ragaszkodás egészen addig tart, amíg meg nem kaparintjuk tőlük. Emiatt lehetne félni vagy bosszankodni is, ám Horváth Dorka és Karányi Dani, a BOOKR Kids két alapítója máshonnan fogta meg a kérdést: mi lenne, ha a gyerekek szórakoztatóan, mégis okosan töltenék el ezt az időt?

Eredmény a Bookr és a Nickelodeon mesepályázatán

2015. július 02.

Több mint hatezer iskolás vett részt a versenyben.

Meseíró pályázatot hirdet a BOOKR Kids és a Nickelodeon

2015. április 30.

Általános iskolások próbálhatják ki magukat a meseírás területén.