Nemzetközi borturisztikai díjat nyert a Taste Hungary

MTI 2020. október 28.

Többek között a közösségi média innovatív használatáért jutalmazta az angol The Drinks Business magazin.

Elkészült a pécsi egyetem borászati kutatóintézetének első pezsgője

2020. augusztus 31.

Első ízben készített pezsgőt a Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézete, amely termékeit ősztől új márkanév alatt kínálja - közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

Az Egri Borműhellyel kötött megállapodást az Erste Bank

2020. március 09.

A pénzintézet tavaly 10 százalékkal növelte borpiaci portfólióját.

Nyolcvan borászat, 45 koncert az idei Debreceni Bor- és Jazznapokon

2019. július 31.

Nyolcvan hazai borászat, 45 koncert, jazzmozi és kézműves vásár is várja a nagyerdei Békás tó partján augusztus 1. és 4. között a Debreceni Bor- és Jazznapok látogatóit - írja az MTI.

Megújul a Borháló

2019. június 07.

A most bevezetett fiatalos arculat a kötelező dizájnfrissítésen túl a márka nyitottságát, rugalmasságát, vevőközeliségét jeleníti meg.

Milyen borokkal koccinthatunk a Sziget-fesztiválokon?

2019. május 29.

Egyre népszerűbbek a magyar borok a hazai fesztiválokon, csak tavaly nyáron például ötödével nőtt a borfogyasztás a Sziget nyári rendezvényein az előző évhez képest.

Az Erste Bank borászokat támogat

2019. május 16.

Együttműködési megállapodást írt alá az Erste Bank a Szekszárdi Borvidék képviselőivel a borvidék fejlesztése érdekében. Kadarka néven összeállított egy speciális, kifejezetten a borászok igényeit szolgáló termékcsomagot is.

A bor, mint nagykövet

A bor, mint nagykövet

2019. május 01.
Hiszünk abban, hogy a világörökségi helyszín kulisszái között felvonuló kiváló magyar borok hazánk kultúrájának nagykövetei a világban, és hozzájárulnak egy pozitív országimázs megteremtéséhez – mondta el lapunknak Oláh Rita, a Budapest Borfesztivál és a Rosalia Fesztivál sajtófőnöke, akivel a hazai borkultúra fejlesztéséről beszéltünk.

Bemutatkozott a magyar bor új márkakoncepciója

2019. március 04.

Az új arculatot Gál Zsombor, az MTÜ bormarketingért felelős szakértője és Ipacs Géza arculati tervező, a márkakoncepció kidolgozója egy közös előadás keretében mutatta be.

Végre kiderül, hogy melyik a top 100 legjobb boltban kapható magyar bor

2018. október 04.

Idén új koncepcióval jelentkezik a TOP 100 magyar bor: a több mint tíz éve megjelenő magazin ezúttal a fogyasztók számára valóban elérhető borokat rangsorolta - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Megújul a Borháló

2019. június 7.

A most bevezetett fiatalos arculat a kötelező dizájnfrissítésen túl a márka nyitottságát, rugalmasságát, vevőközeliségét jeleníti meg.