Böröcz Isván az NMHH-nál

2013. október 17.

Az MTVA eddigi vezére vagyongazdálkodási, stratégiai- és struktúrafejlesztési vezető lesz a hatóságnál.

Karas Mónika az NMHH elnöke

2013. augusztus 21.

Áder János köztársasági elnök 2013. augusztus 19-i hatállyal nevezte ki az NMHH új elnökét, aki a Szalai Annamária áprilisi halálával üresen maradt pozíciót tölti be.

Koltay András: Démonokkal nehéz viaskodni

Lampé Ágnes 2013. július 04.

Hogy egy állam médiapiaca jól működik-e, kisebb részben szabályozási, nagyobb részben kulturális kérdés. Törvénnyel ma nem lehet sem cenzúrán nyugvó, sem prosperáló plurális médiarendszert felépíteni. A reklámadót pedig igazán nem jókedvében vezetné be a kormány - derül ki Koltay Andrásnak, a Médiatanács tagjának szavaiból. Lampé Ágnes interjúja.

Nótarádiót indít a közmédia

2012. december 04.

A Dankó Rádió még karácsony előtt megkezdi a sugárzást.

Csoportos létszámleépítést jelentett be az MTVA

2012. november 12.

Az MTVA vezetősége október 24-én már előzetesen tájékoztatta a Központi Üzemi Tanács vezetőségét és a közmédiában működő szakszervezeteket.

Bocsánatot kért az MTVA

2012. október 08.

A magyar-izraeli válogatott meccs közvetítése kapcsán tett észrevételeket egy blog. Először tagadták a gikszert, aztán mégis beismerték.

Mégsem lesz ″fociadó″

2012. május 24.

Böröcz István, az MTVA vezére ″áttekintette a helyzetet″, és a közszolgálatiság elveire, illetve az idegenforgalom érdekeire hivatkozik.

Leépítik az MTI-t?

2012. május 14.

Június 1-jével 49 főre csökken az MTI létszáma, a többi dolgozó, hozzávetőleg 110-120 ember átkerül a médiaszolgáltatási alaphoz - írja a NOL.

Új kommunikációs igazgató a közmédiánál

2012. május 03.

A januárban távozott Szabó László helyére neveztek ki utódot az MTVA-nál.

Müpa események a közmédiában

2012. március 13.

Tartalmi-stratégiai megállapodást kötött a Müpa és az MTVA. Az együttműködés idénre szól, de jövőre valószínűleg hosszabbítanak.

A GVH a dr. Gődénnyel hirdető céget vizsgálja

5 órája

A vizsgálatot azért indult a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozással szemben, mert az feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban.