A Café PR-t választotta a Media Markt

2015. november 02.

Több hónapos tenderfolyamatot követően, november 1-től a Café PR látja el a műszaki áruházlánc magyarországi PR feladatait.

Az Amfora Díj megérkezett!

Az Amfora Díj megérkezett!

2015. október 15.
A marketingszakmában egyre gyakrabban hangsúlyozzák két tényező – a tartalom és a technológia – szerepét. Meggyőződésünk, hogy ezek egyre fontosabb alkotóelemei a munkánknak, viszont egymást erősítve és stratégiai megfontolásokkal kell alkalmazni őket, hogy valóban meghozzák a kívánt eredményt. Ahogy a Digitália 2015 konferencián már előzetesen bejelentettük, ezen gondolat jegyében útjára indítjuk az Amfora Díjat.

Közel félmillió letöltést hozott az NNG kampánya

2015. május 18.

A Core Digital és a Café PR által tervezett, április közepén indult iGO Navigation 10. születésnapi kampány híre gyorsan terjedt a neten.

Közös gyakornoki programot indít a MAKSZ PR-szekciója

2014. szeptember 23.

Öt ügynökség hangolja össze ennek nyomán a gyakornoki programjait.

Új kommunikációs vezető az Avonnál

2014. május 21.

Végh-Kósa Anita 2014 májusától PR & Advertising Specialist-ként a vállalat pr feladatainak irányításáért felel, szorosan együttműködve a helyi ügynökségekkel.

PR-szekciót alakított a MAKSZ

2014. április 09.

Öt ügynökség szerepel az alapítók között. Eddig ATL, BTL, média és online szekció volt a szövetségben.

Megszorítások lesznek a Budapesti Fesztiválzenekarnál

2 napja

Arról értesültek, hogy a megszűnt taót kompenzálni hivatott többlettámogatásból 200 millió forintban részesül, amely az együttes esetében az utóbbi évek taotámogatás-átlagának kevesebb mint 50 százaléka.