A tanú eredeti, cenzúrázatlan változatát vetítik a cannes-i filmfesztiválon

2019. április 30.
Idén már negyedik alkalommal válogatott be a Magyar Nemzeti Filmalap által restaurált magyar filmklasszikust a cannes-i filmfesztivál „Cannes Classics” című hivatalos programja.

Mads Mikkelsen az Északi-sarkon

2019. január 04.
Bemutatták az Arctic című drámának az első előzetesét, amelyben Mads Mikkelsen egy az Északi-sarkon ragadt pilótát alakít.

Cannes-ban lesz a premierje Terry Gilliam új filmjének

2018. május 02.
A The Man Who Killed Don Quixote című alkotásban Adam Driver egy rendezőt alakít, aki valami csoda folytán Sancho Panzaként találja magát Don Quijote (Jonathan Pryce) oldalán, és olyan kalandokba keveredik, amik megszokottak Terry Gilliam kosztümös filmjeiben.

Büszke a bronz oroszlánjára a WWF Magyarország

2017. július 03.
A Ringeisen Dávid és Ruska László rendezte rövid animációs film, a MOME és a White Rabbit reklámügynökség közös munkája.

Magyar versenyfilm nyerte a kritikusok különdíját

2018. május 22.

Szilágyi Zsófia Egy nap címe filmje nyerte el szombaton a Filmkritikusok Nemzetközi Szövetségének kategóriadíját a 71. cannes-i filmfesztivál párhuzamos válogatásaiban bemutatott első és második filmek közül.

Négy magyar alkotást is díjaztak

2017. október 2.

A Cannes Corporate Media & TV Awards díjátadóján a vállalati és imázsfilmeket, illetve online média és tévés dokumentumfilmeket díjazzák.