Helyén kell kezelni az online videót

2014. június 19.

Hol tart az online videós piac? Mit gondolnak erről a szegmensről a hirdetők? Melyek a fejlődés következő lépései? Demeter Zsófiát, az R-Time innovációs és online értékesítési igazgatóját kérdeztük.

Catch-up függőség

2013. március 12.

Alaposan átalakíthatja a kontinens catch-up portáljainak piacát az a döntés, amelyet a napokban hozott meg az Európai Bíróság.

″A tévét leírni badarság″

2013. február 20.

A televíziós piac alaposan felbolydult, és a gazdasági helyzet sem túl rózsás. Ennek ellenére elégedett a tavalyi évvel Vidus Gabriella, az RTL Klub kereskedelmi igazgatója, az R-Time ügyvezető igazgatója. Az RTL-csoport tavaly új tévét indított, és RTL3 néven kereskedelmi újítást vezetett be. Ezek hátteréről és a jövőbeni várakozásokról is szó esett.

Új pozíció a Viasatnál

2013. február 05.

Az online terület kap nagyobb figyelmet a kinevezés révén.

Bukta a német szuperplatform

2012. április 23.

Most már holtbiztos: nem indulhat el a tavalyelőtt kiötlött, a versenyhatósági szűrőn tavaly fennakadt német szuperplatform.

Mégsem eladó a Hulu

2011. október 19.

Sok hónapos hírözön és találgatáshullám után váratlan fordulatot vett az amerikai catch-up portál sorsa. Egyelőre nem adják el.

Régiós terjeszkedésben a CME

2011. szeptember 08.

A TV3-történet után a magyar piacról távozott CME mostanra méretes birodalmat épített ki a térségben. Újabb lépést tettek – ismét a szomszédban.

Világkörüli útra megy a BBC alkalmazása

2011. június 17.

Elindulhat nemsokára a BBC iPlayer nevet viselő catch-up TV szolgáltatásának iPad verziója is Európa nyugati felén - közölte a médiacég.

Vége a német szuperplatformnak

2011. március 21.

Hivatalosan is meghalt a német catch-up TV szuperplatform – még mielőtt megszülethetett volna. A versenyhivatalnál bukott el a terv.

Egyre fontosabb a gyártók szerepe a fenntarthatóságban

6 perce

A GfK nemzetközi szinten prioritásként kezeli a fenntarthatósághoz kötődő vásárlói attitűdök folyamatos monitorozását. Magyarországon 2020 májusában mérték fel legutoljára a háztartásvezetők környezettudatosságát.

Teljes a Budapest Design Week programja

1 órája

A Budapest Design Week, Magyarország legjelentősebb design eseménye, október 1. és 11. között hibrid formában jelentkezik, azaz a programok jelentős része az online térben valósul meg.