Fenyegetéseket kapott a Charlie Hebdo

2017. november 06.

Feljelentést tett hétfőn a francia szatirikus hetilap, amely újabb halálos fenyegetéseket kapott, miután múlt heti számának címlapján a szexuális zaklatással megvádolt Tariq Ramadan iszlamológusról közölt karikatúrát.

Betartják-e a médiatörvény reklámszabályait?

2016. február 10.

Az ÖRT elkészítette a 2015. évre vonatkozó társszabályozási beszámolóját. Panasz nem érkezett a sajtó-, valamint a lekérhető médiatartalomra vonatkozóan, a reklámszabályok betartását monitoringgal ellenőrizte a testület.

Mit kerestünk 2015-ben?

2015. december 16.

A tíz legnépszerűbb hazai keresőszó között négy televízióműsor is szerepel, a globális toplista élén egy súlyos betegséggel küzdő, a Kardashian-klánba beházasodott kosárlabdasztár áll.

Bayer Zsolt: akkor mi hörögtünk, most ők

Bayer Zsolt: akkor mi hörögtünk, most ők

2015. január 15.
A véleményújságírók oda szúrnak, ahol a másik oldalon lévőknek a leginkább fáj. Mi lenne a megoldás? Egyszer az életben fél órára ki kéne mászni a lövészárokból, és megállapodni arról, mi tilos. Lesz ilyen? Nem. De azért jó róla beszélni. Liberálnácizós, anyázós, szarozós interjú a Magyar Hírlap publicistájával.

Karikatúra-kötetettel emlékezik a Corriere della Sera

2015. január 14.

Január 14-től megtalálható az olasz könyvesboltokban a Corriere della Sera által kiadott „Je suis Charlie. Ceruzák a sajtószabadság védelmében” című könyv.

Az európai kiadók elítélik a párizsi mészárlást

Az európai kiadók elítélik a párizsi mészárlást

2015. január 08.
Arra szólítják fel a döntéshozókat, hogy álljanak a szólásszabadság mellé, védjék azt meg mind Európában, mind azon kívül.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2 napja

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.