Ismét színre lépnek a lakótelep vagányai, a Susogós Mackók

Ismét színre lépnek a lakótelep vagányai, a Susogós Mackók

2018. október 19.

A telepen jó a kedv, ott lakik a barna medv… – rappeli ütemesen Brandon, a lakótelep legvagányabb medvéje, aki hű társával, az elmés meglátásokban sosem szűkölködő Sanyával együtt visszatér a Comedy Central képernyőjére. Az ország kedvenc szőrmókjai október 20-tól vadonatúj részekkel veszik kezelésbe az őszi fáradtságtól szenvedő nézőket, hogy együtt szabadítsák ki a nevetés befőttjeit a spájzból.

Új rövidfilm-sorozat debütál a Comedy Centralon

Új rövidfilm-sorozat debütál a Comedy Centralon

2017. november 13.

November 13-ától fiatal youtuberek új sorozatával találkozhatnak a Comedy Central nézői. A közel százhatvanezer Facebook-követővel és milliós nézettségű paródiavideókkal rendelkező csapat vadonatúj egyperceseket készített a Comedy felkérésére, amelyekkel mostantól a humorcsatorna képernyőjén mutatnak görbe tükröt a világnak.

Őszi premierek a Comedy Centralon

Őszi premierek a Comedy Centralon

2015. október 19.

A Comedy Centralon most induló harmadik évadával elköszön a beteges vadőrök története, a Brickleberry. Érkezik viszont a Broad City: a websorozatból lett tévéműsor két tipikusan magának való, ám lökött New York-i barátnő életét mutatja be hiteles, de szórakoztató módon.

A Family Guy-jal van az erő

A Family Guy-jal van az erő

2015. május 04.

A magyar humorcsatorna május negyedikén 20 órától hat egymást követő tematikus Star Wars Family Guy epizódot mutat be. A műsor beharangozó videója itt érhető el.

Ezt néztük a Comedy Centralon

Ezt néztük a Comedy Centralon

2015. január 23.
  1. Hogy ne éld az életed
  2. Jim szerint a világ
  3. Mike és Molly
  4. Brickleberry
  5. Family Guy

Amerika két kedvence, az Agymenők és a Modern család nem került a top5-be, de az amerikai piachoz hasonlóan egyelőre itthon is előbbi a nézettebb.

A csatorna a sorozatok mellett a filmeket és önálló esteket is vizsgálta. E kategóriában Bödőcs Tibor Böllérbalett című estje lett a nyertes.

Régiós megbízást nyert el a FLOW PR

1 napja

Lengyelországban, Csehországban, Romániában és Magyarországon egyaránt a FLOW PR felel az MSD Animal Health társállat-üzletágának online felületein zajló imázsépítésének megtervezéséért, a megvalósítás koordinálásáért.