Új mobil tévés alkalmazás a Viacomtól

2016. június 23.

A világ 100 országában, köztük Magyarországon is elindított alkalmazással a felhasználók okostelefonon és tableten nézhetik a BET tévécsatorna angol nyelvű adásait.

Mozgókép minden platformon – mennyiség és minőség

Mozgókép minden platformon – mennyiség és minőség

2016. június 16.
A Médiapiac 2016 konferencia mozgóképes szekciójának második felében a sales house-ok és a nagy kereskedelmi televíziók vezetői mellett a print és online fókuszú kiadók is elmondták, milyen szerepe van stratégiájukban a mozgóképes tartalmaknak, illetve a Netflix hazai lehetőségeit is boncolgattuk.

Új csoportvezető a Red Lemon Mediánál

2016. február 22.

Új vezető érkezett a Red Lemon Media-hoz Kristóf Tamás személyében, aki 2016. február 11-től PR csoportvezetőként dolgozik az ügynökségnél.

Jön a South Park újabb évada

2015. december 03.

Már a tizenkilencedik évadot tapossák, és kicsit sem politikailag korrektek.

Archer többé nem dolgozik az ISIS-nek

2015. november 25.

A Comedy Central sorozatának készítői úgy döntöttek, nem használják többet a mára hírhedtté vált elnevezést.

2016-tól az r-time értékesíti a Viacom csatornáit

2016-tól az r-time értékesíti a Viacom csatornáit

2015. szeptember 28.
2016. január elsejétől kizárólagos szerződéssel az r-time veszi át a Viacom International Media Networks magyarországi portfóliójába tartozó csatornák reklámszpot értékesítését. A Viacom csatornák non-spot értékesítési feladatait a Viacom cégen belül kialakított struktúrában viszi tovább.

Nagy-Britanniában is érzik az online kihívást

2015. szeptember 18.

A streaming és on-demand szolgáltatások veszélyeztethetik a hagyományos televíziók pozícióit, de a saját tartalom továbbra is előnyt jelent.

Rajongani komoly hitvallás

2015. augusztus 14.

Sokan tartják magukat véleményvezéreknek, ugyanakkor a termékek kapcsán a sztárok helyett inkább az ismerősökre hallgatnak.

Facebook-központúak a magyar fiatalok

Facebook-központúak a magyar fiatalok

2015. június 12.
A Comedy Central nemzetközi kutatással vizsgálta a fiatalok tartalomfogyasztási szokásait. Tizenhárom országban kérdeztek meg 18 és 34 év közötti rendszeresen tévézőket arról, hogyan viszonyulnak a márkákhoz, a közösségi médiához és miként fejezik ki „rajongásukat”. A felmérés a vizsgált célcsoportra reprezentatív volt, az online kérdőíves módszertant videónaplók és személyes utcai interjúk egészítették ki.

Új programigazgatót nevezett ki a Comedy Central

2015. március 24.

A szakember korábban a Viasatnál és az AMC-nél is megfordult.

Két fő kihívás elé néz a pr-szakma

2020. augusztus 4.

A Chartered Institute of Public Relations A szakma állapota című riportja alapján a pr-szakmában sikerült csökkenteni a nemek közötti bérszakadékot, viszont az etnikai diverzitás terén még nem mutatkoznak jó eredmények.

Új zsűrivel tér vissza a Sztárban sztár

2020. augusztus 4.

A Sztárban sztár új évadának premierdátumát a TV2 Csoport tegnap egy sajtótájékoztató keretein belül jelentette be, a műsor augusztus 30-án tér vissza a TV2-re.