Beújít a CBS

2014. május 20.

Korábban is dédelgetett tervet porol le a nagy amerikai televíziós hálózatok egyike, amely globális terjeszkedésre készül első embere szerint.

Terjeszkedik a C8

2014. május 12.

Újabb két fontos regionális piacra lép be sajtóhírek szerint a Chello catch-up csatornája, amely a magyar piacon a búcsúzó Animax helyére került.

Nyert a Digi

2014. április 15.

Odahaza javíthatja hirdetési piaci pozícióit Románia legnagyobb tányéros televíziós szolgáltatója, miután a bukaresti médiahatóság lazított a gyeplőn.

CME: legendabúcsú

2014. április 03.

A közép-európai kereskedelmi televíziózás egyik megteremtője lép le a kapitányi hídról. Két évtizedes karriert futott be ezen a pályán.

Bővít a Polsat

2014. március 27.

Tizenkilencre húz lapot a lengyel tányéros platform, de nem valószínű, hogy túlvállalják magukat. Pompásak a társaság tavalyi számai.

Picit meghal a BBC

2014. március 19.

De csak egy kicsit. Feladja ugyanis egyik, korábban sikerkovácsként kezelt szolgáltatását. Tény, hogy kevesen nézték, de fontos célcsoportban.

Finanszírozási struktúrát vált a BBC?

2014. március 18.

Egy befolyásos hozzáértőkből toborzott panel tagjai szerint egy évtizeden belül leölhetik a brit közszolgálati konglomerátum egyik szent tehenét.

RTL-rekordév

2014. március 10.

A legek esztendeje lett a 2013-as a magyarországi kereskedelmi csatornával is rendelkező médiaház történetében. Csúcson az EBITA és a profit.

Csodás évet zárt a ProSiebenSat.1

2014. március 03.

Remek eredményeket rejt a Magyarországról a karácsony előtti napokban, a TV2 eladásával kivonult német médiaház 2013-as beszámolója.

Tűéles lengyel kép

2014. február 27.

Minőségi előrelépést hajt végre heteken belül a lengyel közszolgálati televízió. Egyelőre zászlóshajóikkal ugorják át a szakadékot.

Indulhat a Zenebutik

2016. augusztus 1.

Az értesülés szerint a TV2 csoport ma jelenti be, hogy a korábbi jogi akadályok elhárultak az elől, hogy Zenebutik néven elindítsák új zenecsatornájukat Zenebutik TV néven.

Bővít a Viacom

2015. február 3.

Romániában kötött új megállapodást a médiacég.